Mestarien liiga

Sebastien Hallerilla neljän maalin ilta Mestarien liiga debyytissään

Julkaistu:

Sebastien Haller teki yhden kaikkien aikojen mahtavimmista Mestarien liigan debyyteistä, kun hän teki neljä maalia Ajaxin moukaroidessa Portugalin suurseura Sportingin 5-1 Lissabonissa.

Entinen West Ham -hyökkääjä pääsi avaamaan ottelun maalinteon kahden minuutin kohdalla hienolla puskulla ja iski pian toisen maalinsa lähietäisyydeltä Antonyn syötöstä.

Isännät saivat kavennettua tilanteeksi 2-1, kun Paulinho pääsi maalinmakkun, mutta Steven Berghuis palautti Ajaxin kahden maalin edun ennen taukoa.

Haller osui toisella jaksolla vielä kahteen kertaan ja asetti näin loppunumeroiksi 1-5.

Hänestä tuli ensimmäinen pelaaja, joka teki neljä maalia Mestarien liigan debyytissään sitten Marco van Bastenin debyytin AC Milanissa IFK Göteborgia vastaan ​​marraskuussa 1992.

Van Basten oli kuitenkin ennen Mestarien liiga debyyttiään pelannut Euroopan Cupissa Milanin paidassa.

Hallerille onnistuminen teki varmasti hyvää, kun hän jäi pois Ajaxin Eurooppa -liigan joukkueesta viime kaudella hallinnollisen virheen vuoksi.