Seuraa meitä:

Veikkausliiga

Hyvää yötä, Vaasa – Vedonlyöntiyhtiöltä tyly näkemys Veikkausliiga-kauteen

Vedonlyöntiyhtiöltä tyly näkemys Veikkausliiga-kauteen
AOP

Lauantaina alkavan jalkapallon Veikkausliigan nousijajoukkueet ovat olleet viime vuosina vaikeuksissa sarjatasoa ylempänä, eikä alkava kausi näyttäisi vedonlyöntiyhtiö NordicBetin mielestä tekevän poikkeusta.

Vaasan Palloseuralle on ruotsalaisyhtiön arvioiden mukaan edessä hyytävä kausi: Vepsua pidetään todennäköisimpänä suorana putoajana (kerroin vaivaiset 1.45) ja todennäköisimpänä ensimmäisenä päävalmentajan vaihtajana (3.00).

NordicBet yhtyy arvioissaan yleiseen näkemykseen siitä, että mestarisuosikkeja on tällä kaudella vain yksi: Kahden viime vuoden ykkönen eli HJK. Sinivalkoisten mestaruuskerroin on vaivaiset 1.27 – pienempää ykkössuosikin kerrointa ei ole vedonlyöntiarvioissa ennen kauden alkua nähty vuosiin. Kakkossuosikki KuPS:n voittaessa mestaruuden vedonlyöjät saisivat rahansa takaisin peräti 7,5-kertaisesti.

Helsinkiläisjoukkueet on arvioitu alkavalle kaudelle aika lailla ääripäihin: HIFK:lla on VPS:n jälkeen toiseksi pienin kerroin nopeimpaan päävalmentajanvaihdokseen, ja kertoimien perusteella Helsingin punainen joukkue tulee sijoittumaan neljän heikoimman sakkiin.

Todennäköisimpänä maalikuninkaana NordicBet pitää HJK:n Roope Riskiä – vaikka edelliskaudella maalikuninkuuden voittanut Riski pelasikin vime vuonna Veikkausliigassa varsin kuivan kauden vain kuudella täysosumalla. Kakkoskandidaatti on niin ikään Klubi-hyökkääjä, AIK:sta lainalla oleva serbi Bojan Radulovic.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Veikkausliiga