Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Manchester City teki historiaa upottaessaan PSG:n ammattimaisella esityksellä

Manchester City teki historiaa upottaessaan PSG:n ammattimaisella esityksellä
AOP

PSG saapui hyiseen Manchesteriin, hakemaan voittoa rohkeasti hyökkäävällä tyylillä. Kuitenkin erityisesti loistava puolustuspäädyn esitys Manchester Cityltä varmisti, että PSG ei päässyt lähellekään Mestarien liigan finaalipaikkaa.

Sen sijaan edellisessä pelissä vaparin sisään laittanut Riad Mahrez oli yhä maalintekotuulella. Tällä kertaa hän laukoi kaksi hyvää avoimen pelin maalia, joka toi Manchester Citylle 2-0 voiton. Näin Manchester City vei finaalipaikan vakuuttavasti 4-1 maalieron turvin.

Voitto tarkoitti, että Manchester City on nyt voittanut 7 Mestarien liigan ottelua peräkkäin, mikä on pisin Brittiläisen joukkueen pitämä putki ikinä. Mutta sitäkin tärkeämmin Pep Guardiolan miehistölle, Manchester City on ensimmäistä kertaa klubihistoriansa aikana Mestarien liigan finaalissa.

Manchester Cityn finaalivastustaja selviää keskiviikkona, kun Chelsea ja Real Madrid ratkovat toisen finaalipaikan Lontoossa.

Pariisilaiset toistivat edellisen pelin virheet

PSG lähti peliin takaa-ajo asemista hävittyään kotiottelunsa maalein 1-2. Pochettinon miehistö lähtikin hakemaan maalia ahnaasti ja hallitsi peliä alkuvaiheissa hyökäten nopeasti ja tarkoituksella.

Ottelu meinasikin saada dramaattisen alun loskaisella ja räntäisellä kentällä, kun tuomari määräsi rankkarin Oleksandr Zintšenkon käsipallosta. Pallo kuitenkin osui selkeästi puolustajan olkapäähän ja rangaistuspotku peruttiin VAR-tarkastuksen jälkeen.

Pelin ensimmäinen maali nähtiinkin kentän toisessa päädyssä 11. minuutilla. Maalivahti Ederson potkaisi pitkän avauksen, johon Zintšenko juoksi, leikkasi syötön taaksepäin talismaani Kevin De Bryunelle jonka veto kilpistyi puolustukseen. Kuitenkin irtopalloon kerkesi nopeimpana edellispelin ratkaisija Mahrez, joka ei erehtynyt.

PSG ei vielä lannistunut, vaan pisti näyttävän kamppailun pystyyn ensimmäisellä puoliajalla. Muun muassa kapteeni Marquinhos puski ylärimaan ja Di Maria hukkasi Manchester Cityn virheestä syntyneen huippupaikan.

Manchester City puolusti myös erinomaisesti läpi pelin, nopeajalkainen Kyle Walker esti Neymarin juoksuja ja topparipari DiasStones blokkasi useita vetoja. Manchester City olikin poikkeuksellisen paljon omassa päädyssään puolustamassa, mutta selviytyi tehtävästä näyttävästi.

Toisella puoliajalla Manchester City otti ottelun kuitenkin haltuunsa. Loistavasti pelannut Phil Foden laittoi 63. minuutilla syötön maalinedustan ohi Mahrezin jalkaan, paikkaan mistä ei voinut epäonnistua.

Tämän jälkeen kuin uusintana viime viikosta PSG:n hermot rakoilivat ja 69. minuutilla Angel Di Maria lähti suihkuun potkaistuaan Fernandinhoa, vieden viimeisenkin unelman rippeen takaa-ajosta.

Loukkaantumisesta kärsinyt Kylian Mbpappe oli vaihtomiehistössä, mutta ei pelannut.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga