Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Futisfanin tiimiin?

Onko futis intohimosi? Pysyykö virtuaalinen kynä kädessä? Oletko luotettava tyyppi? Jos vastasit kolme kertaa “kyllä”, niin liity nyt mahtavaan tiimiimme. Tällä hetkellä tarjoamme ensisijaisesti harjoittelupaikkoja, mutta myös toimittajan pesti vakituisessa työsuhteessa voi olla mahdollinen.

Futisfani.com on Virossa toimiva verkkolehti, joka tarjoaa jalkapallofaneille ajankohtaisia uutisia ja artikkeleja esimerkiksi Valioliigasta, Mestarien liigasta sekä Veikkausliigasta. Juttumme saavuttavat tuhansia ja tuhansia ihmisiä kuukaudessa.

Meillä on duunissa useita toimittajia, mutta ei jalkapallouutiset tekemällä lopu – oletko sinä tiimimme seuraava vahvistus?

Mitä haemme?

Etsimme pääasiassa harjoittelijoita, mutta myös vakituisia työmyyriä Futisfani.comiin. Olitpa sitten viestintää ja journalismia opiskeleva tai haluat kartuttaa kokemusta, kehittyä futistoimittajana tai pitää rakkaasta aiheesta kirjoittamisen vain harrastuksena, harjoittelijan pesti antaa siihen loistavan mahdollisuuden. Meillä juttusi saavat paljon näkyvyyttä ja sinä saat erinomaisen ponnahduslaudan toimittajan uralle.

Voit olla kiinnostunut pelkästään Veikkausliigasta ja muista kotimaisista pelikentistä tai seuraat futista maailmanlaajuisesti. Jotkut toimittajamme haistavat parhaat siirtouutiset, toiset painuvat Huuhkajien kulisseihin ja osa rakastaa kuivaa raportointia. Meillä pääset sukeltamaan erilaisten uutisjuttujen pariin, mutta myös oma kiinnostus otetaan huomioon tiettyjen raamien puitteissa.

Futisfani on vahvasti esillä myös sosiaalisessa mediassa. Jos IG-tarinat ja FB-postaukset onnistuvat, on se plussaa. Pääasiallinen pesti on kuitenkin uutisten laatiminen.

Meidän tuoteperhe sisältää myös muitakin brändejä (Kiekkofani ja Penkkiurheilu), joten hyvälle tekijälle duunia voi löytyä laajemmallakin skaalalla.

Työtehtävät Futisfani.comissa pähkinänkuoressa:

– Kirjoitat jalkapallosta isolle yleisölle
– Rooli mukautuu osaamisen ja mielenkiinnon mukaisesti
– Erilaisia työtehtäviä
– Työtä 100 %:sti etänä mistä päin maailmaa tahansa
– Hyvä ja rento työilmapiiri
– Jatkuvasti kasvavan firman edut
– Mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen
– Vakituisessa työsuhteessa palkkaus sopimuksen mukaan
– Harjoittelu on palkaton
– Omistamme muitakin verkkolehtiä (esim. Kiekkofani.com)

Mitä sinulta vaaditaan?

Muutamia ominaisuuksia, joita Futisfanin harjoittelijoilta ja toimittajilta vaaditaan:

– Suomen kielen osaaminen (kyllä, uutiset kirjoitetaan suomeksi)
– Intoa futiksen ja urheilumaailman seuraamiseen
– Luotettavuutta
– Sovittujen asioiden hoitamista ajallaan
– Et käytä AI:ta (myös plagiointi on ehdottomasti kielletty)

Mitään tarkkaa juttukiintiötä tai uutismäärää ei ole, mutta vakituisilta työntekijöiltä odotetaan aktiivista otetta. Harjoittelijoiden sopimukset viilataan kuntoon tapauskohtaisesti.

Vakituisena toimittajana sinulla tulisi olla mahdollisuus laskuttaa työstäsi. Voit olla yrittäjä tai kevytyrittäjä, sillä ei ole merkitystä – voit myös asua Suomessa tai missä päin maailmaa tahansa. Futisfani tarjoaa duunia 100 %:sti etänä.

Mikäli kiinnostuit, laita rohkeasti hakemusta tulemaan tähän sähköpostiin: info (@) futisfani.com

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos