Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Tottenham kiinnostunut Chelsean Zoumasta

Kurt Zouman tulevaisuus on hämärän peitossa
AOP

Valioliigan Tottenham Hotspurs on huhujen mukaan kiinnostunut Chelsean topparista Kurt Zoumasta. Zouman on kerrottu olevan myös West Hamin kiinnostuksen kohteena, mutta mitään konkreettista siirron ei ole vielä tapahtunut. Tottenham on etsinyt uutta topparia kiihkeästi sen jälkeen, kun Toby Alderweireld lähti seurasta kesällä. Viime aikoina Tottenhamin on kerrottu olevan muun muassa Fiorentina Nikola Milenkovicin perässä.

Zouman sopimusta on jäljellä vielä kaksi vuotta, joten mikään pakko Chelsealla ei ole toppariaan myydä. Viime kaudella Zouma pelasi 24 ottelua Valioliigassa, mutta uuden managerin Thomas Tuchelin saavuttua seuraan vastuuta tuli enää kahdeksassa ottelussa ja Mestareiden liigan puolella Zouma tippui viimeisestä viidestä pelistä pois mestaruuteen päättyneellä kaudella.

Chelsean voisi kuitenkin kuvitella olemaan kiinnostunut myymään Zouma, sillä se helpottaisi Sevillan toppari Jules Kounden saapumiselle seuraan. Mahdollista on myös, että Chelsea olisi valmis tarjoamaan Zoumaa vaihtokaupassa suoraan Sevillalle.

Tällä kaudella Zouma oli Valioliiga avauksessa mukana Chelsean vaihtopenkillä. Uefa Super Cupin ottelussa Villarealia vastaan Zouma pelasi 66 minuuttia voittoon päättyneessä ottelussa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset