Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Tottenhamille hyviä uutisia – Kolme tärkeää pelaajaa palaamassa joukkueen vahvuuteen

Cristian Romero
AOP

Tottenhamin pelaajatilanne alkaa näyttää hieman paremmalta. Joukkeen ryhmitys ensi viikonlopun Chelsea-kohtaamiseen on ollut hieman kysymysmerkki. Nyt tilanteeseen on tulossa helpotusta.

Cristian Romero, Giovani Lo Celso ja Davinson Sánchez palaavat Englantiin juuri ajoissa ja ovat joukkueen käytettävissä tulevassa Chelsea-ottelussa. Pelaajat ovat saapuneet Eurooppaan viime viikolla pelattujen MM-karsintaotteluiden jälkeen.

Miehet ovat harjoitelleet Kroatiassa Tottenhamin valmennuksen avustuksella. Näin ollen Etelä-Amerikasta saapunut kolmikko välttää 10 päivän karanteenin heidän palatessaan Englantiin. Tottenhamin päävalmentaja Nuno Espírito Santo on varmasti tyytyväinen saadessaan pelaajat taas käyttöönsä.

Viime viikolla topparin tontilla luutiva Japhet Tanganga sai punaisen kortin Crystal Palace-tappiossa ja on näin ollen pelikiellossa ensi viikonloppuna. Eric Dier loukkaantui samassa pelissä ja hänen kuntoutumisensa on hieman kysymysmerkki.

Romeron ja Sanchezin paluu tuo lisää vaihtoehtoja Spursin puolustukseen. On kuitenkin epävarmaa aikooko Espírito Santo peluuttaa miehiä lähes välittömästi heidän palattuaan Englantiin. Heidän on määrä saapua sateisille saarille vain noin 24 tuntia ennen Chelseaa vastaan pelattavaa ottelua.

Spurs on aloittanut kautensa vahvasti, ottaen kolme voittoa. Viime lauantaina tuli kuitenkin lunta tupaan Selhurst Parkilla, kun Crystal Palace oli parempi lukemin 3-0. Tottenham jatkaa kuitenkin hyvistä asetelmista ja on luultavaa, että ensi viikonloppuna kentällä nähdään sisuuntunut Spurs-lauma. Viime kaudella Serie A:n parhaaksi puolustajaksi valittu Romero tuo johtajuutta joukkueen puolustukseen ja Lo Celso lisää syvyyttä keskikentälle.

Lähde: Daily Mail

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga