Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Mestarien liigassa hurja ottelu – Manchester City ja RB Leipzig iskivät 9 maalia

Jack Grealish
AOP

Manchester Cityn ja RB Leipzigin välinen mestarien liiga oli huikaiseva maalintekonäytös. Kaikkiaan ottelussa nähtiin yhteensä yhdeksän maalia. Molemmat joukkueet tulivat otteluun selkeästi asenteella, että hyökkäys on paras puolustus, sillä ottelussa kirjattiin yhteensä 28 maalintekoyritystä. City voitti lopulta ottelun lukemin 6-3.

Avausjaksolla syntyi kaikkiaan neljä maalia. City aloitti maalinteon 16. minuutilla on Jack Grealishin lähettämä kulmapotku tavoitti Nathan Akén pään, joka puski kotijoukkueen johtoon. Noin puolen tunnin kohdalla Cityn johto kasvoi, kun Kevin De Bruyne lähetti keskityksen boksiin, jossa Leipzigin Nordi Mukiele puski pallon omaan maaliin.

Vielä ennen taukoa Leipzig onnistui kaventamaan tilanteen 2-1, kun Christopher Nkunku iski pallon ohi City-vahti Edersonin. Leipzigin onni ei pitkään kestänyt, kun City tuli taas. City onnistui hankkimaan rangaistuspotkun eikä Riyad Mahrez epäonnistunut ja siirsi lukemat 3-1.

Toisella puoliajalla maalintekokilpailu jatkui vielä ensimmäistä puoliaikaa hurjempana. Nkunku iski illan toisen osumansa 51. peliminuutin kohdalla ja toi Leipzigin jälleen maalin päähän. City kuitenkin kuittasi tämän vain viiden minuutin kuluttua, kun kesän jättihankinta Jack Grealish iski avausmaalin kilpailussaan upean soolosuorituksen päätteeksi.

Leipzig iski jälleen 73. minuutilla ja asialla oli jälleen Nkunku. Hattutempullaan Nkunkusta tuli vasta kolmas pelaaja, joka on iskenyt hattutempun Pep Guardiolan Citylle. Aiemmin tässä tempussa ovat onnistuneet Lionel Messi kerran ja Jamie Vardy kahdesti.

75. minuutilla City tuli jälleen. Laitapuolustaja Joao Cancelo iski Cityn illan viidennen maalin. Lopullista ratkaisun makua otteluun saatiin, kun Leipzig puolusta Angelino otti toisen keltaisen entistä seuraansa vastaan ja Lepizig joutui pelaamaan vajaalla.

City onnistui Vielä kertaalleen, kun vaihtopelaajana sisään tullut Gabriel Jesus osui viisi minuuttia ennen päätösvihellystä ja muutti loppunumeroiksi 6-3.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga