Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Veikkausliiga

HJK Veikkausliigan kärkeen ennen päätöskierrosta

HJK vs HIFK
AOP

HJK kaatoi omassa kotiottelussaan Veikkausliigan toiseksi viimeisellä kierroksella HIFK:n ja nousi sarjakärkeen ohi Kuopion Palloseuran, joka hyytyi SJK:n vieraana 2-2 -tasapeliin. Tämä tarkoittaa sitä, että HJK:lle riittää Suomen mestaruuteen tasapeli Veikkausliigakauden viimeisestä ottelusta KuPS:n vieraana.

HJK käänsi tasaisen ottelun HIFK:ta vastaan Helsingin paikallisottelussa lukemin 1-0 nimiinsä. HJK onnistui maalinteossa vasta 77. minuutilla, kun Roope Riski laukoi David Brownen syötöstä kauden kuudennen osumansa Veikkausliigassa. Maali oli HJK:lle helpottava, sillä tasapeli HIFK:ta vastaan ja KuPS:n mahdollinen voitto SJK:sta vieraskentällä olisi tarkoittanut mestaruustaiston loppumista, mutta nyt kaikki avaimet on HJK:n omissa käsissä.

Kotijoukkue oli ottelussa hallitsevampi osapuoli. Avausjaksolla HJK sai luotua HIFK:ta enemmän maalintekopaikkoja, mutta viimeistely ontui rajusti. Toiselle jaksolle pallonhallinta kääntyi HIFK:lle, mutta HJK onnistui maalinteossa.

Viimeiselle Veikkausliigakierrokselle riittää paljon jännitettävää, kun kaikki mitalit ovat auki. FC Inter ja SJK lähtevät pronssimitalitaisteluun tasapisteistä, kun kummallakin on 45 pistettä koossa. Joukkueet kohtaavat sunnuntaina Turussa.

Alemmassa lohkossa on varmaa se, että KTP putoaa ykköseen ja AC Oulu on karsinnoissa Ykkösen kakkosta vastaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Veikkausliiga