Veikkausliiga

HJK vei Veikkausliigan mestaruuden KuPS:n nenän edestä, SJK nappasi pronssit

HJK Veikkausliiga-mestari 2021

Veikkausliigakauden päätöskierros pelattiin kokonaisuudessaan sunnuntaina ja Suomen mestariksi puristi HJK. Päätöskierroksella nähtiin runsaasti dramatiikkaa kaikkien mitalien osalta.

Mestaruus ratkaistiin Kuopiossa KuPS:n ja HJK:n kesken. HJK vei mestaruuden 1-1-tasatuloksen jälkeen. Pronssitaistelu puolestaan käytiin FC Interin ja SJK:n kohtaamisessa. Sen ja näin olleen pronssiset mitalit vei nimiinsä SJK luvuin 5-2.

Ilves voitti puolestaan HIFK:n 3-0 ja kuittasi näin viidennen sijan Tampereelle.

Haastajasarjassa FC Haka, FC Honka ja AC Oulu voittivat omat ottelunsa KTP:tä, IFK Mariehamnia ja FC Honkaa vastaan.

KTP

Kaudella 2022 HJK pelaa Mestarien liigan karsinnassa, KuPS, SJK ja Inter Konferenssiliigan karsinnassa. KTP:n kohtaloksi jäi tippua Ykköseen. Oulu karsii Veikkausliiga-paikastaan Ykkösen toiseksi sijoittunutta RoPS:ää vastaan.