Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Myös Venäjän Valioliigassa suuria sodanvastaisia muutoksia – Kaksi saksalaismanageria jätti tehtävänsä kesken kauden

Daniel Farke
AOP

Myös Venäjän Valioliiga on saanut osansa Venäjää vastaan kohdistetuista toimista. Nyt Krasnodarin manageri Daniel Farke nosti kytkintä ennen ensimmäistäkään peliä.

Englannin Valioliigan Norwichin entinen manageri Daniel Farke ilmoitti jättävänsä Venäjän Valioliigan Krasnodarin ennen kuin pesti ehti kunnolla alkaakaan. Saksalainen siirtyi seuraan tammikuussa ja allekirjoitti sopimuksen kesään 2024 asti.

Farken ensimmäisen ottelun piti olla viime viikonloppuna Moskovan Lokomotivia vastaan. Venäjän hyökkäys Ukrainaan kuitenkin keskeytti siviililentotoiminnan Krasnodarin lentokentällä ja ottelua lykättiin.

Krasnodar kommentoi Twitter-tilillään päätöstä neutraaliin sävyyn.

– Krasnodar ja Farke irtisanoivat sopimuksen yhteisellä sopimuksella – yhdessä saksalaisen valmentajan kanssa hänen apuvalmentajansa Edmund Riemer, Chris Domogalla ja Christopher John jättävät seuran.

Farke paneutui päätöksen taustoihin syvemmin omassa lausunnossaan.

– Nykyinen poliittinen kehitys ja siihen liittyvä lastemme, vaimojemme, perheidemme ja ystäviemme pyyntö tulla kotiin ja kaikkien urheilunäkymien menetys ovat nyt johtaneet tähän harkittuun päätökseen.

– Se on meille erittäin vaikeaa, koska meidät otettiin erittäin lämpimästi vastaan ​​ensimmäisestä päivästä lähtien. Muodostimme erittäin lyhyessä ajassa mahtavan yhteisön eri kansallisuuksista, jotka halusivat yhdessä ajaa urheilullisia tavoitteita – ilolla ja hauskuudella. Valitettavasti elämän vakava puoli on nyt ottanut meidät kiinni, Farke kertoi.

Aiemmin tällä viikolla Farken maanmies Markus Gisdol erosi Moskovan Lokomotivin managerin paikalta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat