Seuraa meitä:

Muut

Punaiset paholaiset Benfican sankarin perässä – Aivan hullu hintapyyntö!

Darwin Nunez Benfica
AOP

Valioliigassa kärkinelikkoon pääsystä taisteleva Manchester United on muutaman muun seuran tavoin kiinnostunut Portugalin suurjoukkue Benfican hyökkääjästä. Benfican hyökkääjä tähti upotti Mestarien liigassa Ajaxin jatkopaikkahaaveet menneellä viikolla.

Portugalin pääsarjassa pelaava Benfica on saamassa kovia tarjouksia tähtihyökkääjä Darwin Nunezista. Urugualainen on iskenyt tällä kaudella hurjat 26 maalia kaikki kilpailut mukaanlukien ja se on loistava suoritus 22-vuotiaalta hyökkääjältä. Nunez ratkaisi viikolla Amsterdamissa Ajaxin vieraana Mestarien liigan ottelun ja johdatti joukkueensa puolivälieriin. Puolivälierässä vastaan tulee astetta kovempi haaste, kun Benfica kohtaa Liverpoolin.

Nunezin loistavat otteet ovat saaneet huomiota myös isommissa sarjoissa, sillä Valioliigan legendaariset joukkueet Manchester Unitedin ja Arsenalin toimesta ovat kyselleet Nunezin perään. Tällä kertaa 90min -sivusto kertoo, että urugualaishyökkääjän siirtosumma pyörii noin 60-70 miljoonan punnan välillä, mutta se saattaa nousta vieläkin suuremmaksi mikäli kilpaujuoksu kiihtyy.

Tammikuun siirtoikkunassa Nunezin perässä oli myös Lontoon suuryllättäjä West Ham, joka ei saanut sopimusta siirrosta maaliin tarpeeksi ajoissa.

Benfica on tällä hetkellä Portugalin pääsarjassa kolmantena. Piste-ero sarjakärki FC Portoon eroa on jo hurjat 12 pistettä, kun joukkueilla on 26 ottelua pelattuna. Toisena sarjassa on Sporting Lissabon 67 pisteessä kolme pistettä FC Porton perässä. Kaksi sarjan kärkijoukkuetta pääsee suoraan Mestarien liigan lohkovaiheeseen. Kolmanneksi sijoittunut pääsee karsintoihin mukaan.

Benfican Nunez johtaa Portugalin liigan maalipörssiä 20 osumalla viiden maalin erolla Bragan Ricardo Hortaan.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Muut