Seuraa meitä:

La Liga

Real Madridin espanjalaistähdestä vaatimaton hintapyyntö! – “Ostajaehdokkaita pitkä rivi”

Real Madridin espanjalaistähti Marco Asensio.
AOP

Real Madridia jo vuosikaudet edustanut kokenut espanjalaishyökkääjä Marco Asensio on lähtökuopissa. Real Madrid pyrkii kauppaamaan kokeneen espanjalaisen ja siirtosumma on jopa yllättävän vaatimaton. Pienellä pyynnöllä Real pyrkii varmistamaan sen, että Asensio pelaa ensi kaudella toisaalla.

Kokenut 26-vuotias Marco Asensio on vaihtamassa maisemaa ensi kesänä tietää 90min -jalkapallosivusto kertoa. Real Madridia edustava hyökkääjä on pelannut tällä kaudella 35 ottelua Realin kaikki kilpailut mukaanlukien ja tehnyt näissä yhteensä kymmenen maalia. Asensio ei ole sopimut päävalmentaja Carlo Ancelottin avausmiehistöön kovinkaan usein ja Asensio on suurella todennäköisyydellä siirtymässä toisaalle. Asensio on pelannut yhteensä 230 ottelussa Los Blancosin paidassa.

Tällä hetkellä La Ligaa johtava Real olisi pyytämässä yllättävän kevyttä siirtosummaa Asensiosta. 90min -sivusto tietää kertoa, että Real olisi pyytämässä vain 30 miljoonan euron siirtosummaa hyökkääjästä, jonka sopimus kestää aina vuoteen 2023 asti. Asension perässä uskotaan olevan ainakin Valioliiga-seura Arsenalin sekä Serie A:n AC Milanin. Mikäli Asensio siirtyisi Milaniin, niin siirtosumman uskotaan olevan jotain 25-30 miljoonan euron välillä.

Mallorcalta kotoisin oleva hyökkääjä on pelannut Realin paidassa aina vuodesta 2015 alkaen, kun hyökkääjä saapui reilun kolmen miljoonan euron siirtosummalla RCD Mallorcan riveistä Madridiin. Ensimmäisen sopimuskauden Asensio vietti lainalla Espanyolissa ennen siirtoa Realiin.

Realin täytyy kesällä tehdä muutenkin tilaa kärkeen, sillä joukkue on tekemässä kovia tarjouksia ranskalaishyökkääjä Kylian Mbappesta.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta La Liga