Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Roman Abramovitš on entistä syvemmässä suossa Isossa-Britanniassa – Taas jättitakavarikko

Chelsea myynnissä - kuka ostaa?
AOP

Venäläismiljardööri Roman Abramovitš on entistä suuremmissa ongelmissa Isossa-Britanniassa. Nyt miehen omaisuutta jäädytettiin lisää yhteensä 5,4 miljardin Ison-Britannian punnan edestä.

Venäläismiljardööri Roman Abramovitšin omaisuutta on jäädytetty yhteensä 5,4 miljardin Ison-Britannian punnan edestä Ison-Britannian Kanaalisaarten Jerseyssä. Jäädytys on jatkoa Ison-Britannian hallituksen määräämille Abramovitšiin kohdistuville talouspakotteille.

Venäläiselle määrättiin pakotteita maaliskuussa, kun Venäjä oli hyökännyt Ukrainaan ja suurin osa maailmasta määräsi Venäjän-vastaisia pakotteita vastustaakseen Ukrainan sotaa. Abramovitšia pidetään erittäin läheisenä Venäjän presidentin Vladimir Putinin kanssa.

Pakotteet johtivat myös siihen, että Abramovitš oli pakotettu laittamaan omistamansa Englannin Valioliiga -seura Chelsea myyntiin. Myyntiprosessi on edennyt nyt siihen pisteeseen, että loppusuoralla ovat tiettävästi muun muassa NBA-seura Boston Celticsin osaomistaja Stephen Pagliuca ja MLB-seura Chicago Cubsin omistaja Tom Ricketts.

Lisäksi vahvoilla ovat muun muassa MLB-seura Los Angeles Dodgersin osaomistaja Todd Boehlyn johtama konsortio sekä toinen ryhmä, jota johtaa entinen Liverpoolin ja BA:n puheenjohtaja Martin Broughton.

Jäädyttämisen taustalla epäillyt yhteydet Abramovitšiin

Jerseyn poliisin tiedotteen mukaan paikallinen poliisi teki tiistaina etsintöjä tiloissa, joiden “epäillään olevan yhteydessä” Abramovitšiin. Lakiosasto julkaisi keskiviikkona lausunnon aiheesta.

– Jerseyn osavaltion poliisi toteutti etsintämääräykset tiistaina 12. huhtikuuta 2022 Jerseyn tiloissa, joiden epäillään liittyvän Abramovitšin liiketoimintaan.

– Kuninkaallinen tuomioistuin määräsi 12. huhtikuuta myös muodollisen jäädyttämismääräyksen, joka tunnetaan nimellä saisie judiciaire, yli seitsemän miljardin Yhdysvaltain dollarin arvoisen omaisuuden osalta, jonka epäillään liittyvän herra Abramovitšiin ja jotka joko sijaitsevat Jerseyssä tai ovat Jerseyhyn rekisteröityjen tahojen omistuksessa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga