Seuraa meitä:

Mestarien liiga

Manchester City kesti painekattilassa – Liverpool tyylipuhtaasti välieriin

Liverpoolin Roberto Firmino osui Mestarien liigassa kahdesti.
AOP

Mestarien liigan puolivälierät saatiin pelattua valmiiksi ja maailman arvostetuimmassa seurajoukkueturnauksessa on nyt neljä parasta joukkuetta selvillä. Keskiviikon otteluissa nähtiin hurjaa draamaa etenkin Espanjan pääkaupungissa Madridissa, jossa Diego Simeonen valmentama Atletico Madrid yritti aiheuttaa Manchester Citylle ongelmia. Englannissa Valioliigan voitosta taisteleva Liverpool selvisi ottelustaan helpommalla.

Mestarien liigan neljä parasta joukkuetta ovat nyt selvissä ja välieriin tiensä ovat raivanneet Real Madrid, Villarreal, Manchester City ja Liverpool. Suurin yllätys on Villarreal, joka on kaatanut Mestarien liigan jatkopeleissä ensin Juventuksen ja puolivälierissä Bayern Munchenin. Real Madrid siivosi tieltään ensin PSG:n ja puolivälierissä Chelsean.

Keskiviikon otteluissa Atletico Madrid haki jatkopaikkaa Manchester Cityä vastaan. Diego Simeonen valmentama joukkue olisi tarvinnut kotiottelustaan Wanda Metropolitanolla vähintään 1-0 -voiton edetäkseen jatko-otteluun, mutta joukkueet pelasivat 0-0 -tasapelin. Atletico loi ottelun viimeisen 25 minuutin aikana hurjasti maalintekopaikkoja ja lisäajan 12. minuutilla joukkue oli vielä iskeä 1-0 -voittomaalin, mutta viimeistely ontui.

Liverpool lähti 3-1 -johdosta Benficaa vastaan toiseen osaotteluun, joten joukkueelle riitti kotipelistään tasapeli tai yhden maalin tappio jatkopaikkaan. Jurgen Kloppin valmentama joukkue pelasi toisessa osassa lopulta 3-3 -tasapelin, vaikka johti ottelua jo 65. peliminuutin jälkeen 3-1 -lukemin. Liverpoolilta ottelussa maalinteossa onnistui kahdesti brassi Roberto Firmino ja kertaalleen ranskalaispuolustaja Ibrahima Konate, joka osui jo toisessa perättäisessä Mestarien liigan ottelussa. Benficalta maalinteossa onnistuivat Roman Yaremchuk, Darwin Nunez ja avausjaksolla 20-vuotias Goncalo Ramos.

Välierissä Real Madrid pelaa Manchester Cityä vastaan ja Liverpool kohtaa Villarrealin. Avausosat pelataan Anfieldilla ja Santiago Bernaubeulla 26. huhtikuuta.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Mestarien liiga