Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliiga iski kovaa streaming-huijareita vastaan – Tuomiot pisimpiä Englannin historiassa

Englannin Valioliiga
AOP

Englantilainen liikemies Steven King tuomittiin yhtiökumppaneidensa kanssa laittomien Englannin Valioliiga -streaming-palveluiden tuottamisesta pitkään vankeusrangaistukseen ja mittaviin sakkoihin.

Englantilainen liikemis Steven King toteutti Englannin Valioliiga -streaming-petoksensa yhdessä liikekumppaniensa Paul Rolstonin ja Daniel Malonen kanssa. Kolmikko hoiti liiketoimiaan Dreambox Uinc -, Dreambox TV Ltd – ja Digital Switchover Ltd -yritysten nimissä. Kolmikon arvellaan tienanneen viisi miljoonaa puntaa toiminnallaan.

Kolmikosta King tuomittiin seitsemän vuoden ja neljän kuukauden vankeuteen jo vuonna 2019. King määrättiin englantilaisessa Warwickin kruununoikeudessa maanantaina pidättämään rikollisesta toiminnasta saamansa tuotot ja maksamaan takaisin 963 000 puntaa kolmen kuukauden kuluessa.

Rolston tuomittiin kuudeksi vuodeksi ja neljäksi kuukaudeksi, kun taas Malone kolmeksi vuodeksi ja kolmeksi kuukaudeksi. Tuomioiden uskotaan olevan pisimmät koskaan piratismirikoksista annetut tuomiot Englannissa.

Valioliiga on vahvistanut pyytäneensä palautetut rahat julkiseen kukkaroon. Kingin tuomiota pidennetään, jos hän ei noudata määräyksiä. Tuomari on myös määrännyt hänet luovuttamaan passinsa 28 päivän kuluessa, eikä hän voi matkustaa ulkomaille ennen kuin summa on maksettu.

King, Rolston ja Malone pyörittivät yritystensä kautta laitonta streaming-palvelua, joka tarjosi laittoman pääsyn Valioliigan otteluihin yli 1 000 pubille, klubille ja kotitaloudelle Englannissa ja Walesissa noin vuosikymmenen ajan.

Valioliiga aikoo jatkaa kovia otteita huijareita vastaan

Valioliigan päälakimies Kevin Plumb kertoi olevansa tyytyväinen tuomioihin.

– Tämä tulos osoittaa selvästi, että laittomien streamien toimittaminen on rikos, joka johtaa vankeusrangaistuksiin ja merkittäviin taloudellisiin seurauksiin.

– Olemme iloisia, että tuomioistuimet ovat tunnustaneet piratismiin liittyvien rikosten vakavuuden, ja Valioliiga on pyytänyt, että kaikki takaisin saadut rahat palautetaan julkisille elimille, mukaan lukien lainvalvontaviranomaisille, jotta ne voivat jatkaa fantastista työtä, jota he tekevät auttamalla saamaan tällaisia ​​ihmisiä oikeuden eteen.

Plumb muistutti myös, että laittomista toimista kärsivät kaikki.

– Suurin enemmistö faneistamme seuraa Valioliigaa valtuutettujen lähteiden kautta, mutta niiden, jotka eivät sitä tee, heidän on oltava tietoisia, että tämä ei ole vain laitonta toimintaa, joka voi johtaa vankeusrangaistukseen, vaan he ovat myös vaarassa joutua hakkeroinnin ja petoksen uhreiksi.

– Jatkamme yhteistyötä lainvalvontaviranomaisten kanssa torjuaksemme sisältömme piratismia ja kouluttaaksemme faneja vaaroista, jotka liittyvät Valioliigan otteluiden katsomiseen luvattomien suoratoistojen kautta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga