Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Huuhkajat

Suomi lähtee hakemaan voittoa Montenegrosta: “Ottelusta tulee meillä kova haaste”

Finland vs Bosnia and Herzegovina
AOP

Suomi jatkaa Nations Leaguen B-liigan urakkaansa tiistaina Montenegroa vastaan. Vastustaja on ennalta tuntemattomampi tapaus, sillä joukkueet kohtaavat ensi kertaa jalkapallohistorioidensa aikana.

Suomen Palloliitto Ry:n tiedotteen mukaan Suomen lauantainen 1-1-tasapeli Bosnia-Hertsegovinaa vastaan on nyt takana ja katseet tiukasti tiistaissa huolimatta pettymyksestä voiton karkaamisesta viime hetkillä.

– Olemme analysoineet ottelun Bosnia-Hertsegovinaa vastaan ja ottaneet sieltä asiat, joissa meidän pitää parantaa. Toki siinä pelissä oli myös paljon hyvää. Huomenna kohtaamme Montenegron, joka osoitti olevansa hyvä joukkue voittamalla Romanian vakuuttavasti.

– Ottelusta tulee meillä kova haaste, mutta uskomme pelaajien kanssa, että pystymme ottamaan huomenna voiton, Suomen päävalmentaja Markku Kanerva kertoi.

Suomi ja Montenegro kohtaavat tiistaina ensimmäistä kertaa koskaan. Vastustaja ei ole kuitenkaan Huuhkajille tuntematon, sillä Montenegron peliä on tutkittu tarkkaan joukkueen taustoissa. Voitto Romaniasta lauantaina osoitti selvästi Miodrag Radulovićin joukkueen kovuuden.

– Meillä oli heidän Romania-ottelussaan scoutti paikalla ja saimme materiaalia. Olimme valmistaneet etukäteen infopaketin Montenegrosta ja päivitimme sitä heidän viimeisen pelinsä jälkeen. Näiltä Balkanin mailta löytyy taitoa.

– Montenegro on myös fyysinen ja juoksuvoimainen joukkue, joka puolustaa kurinalaisesti. He ovat nyt kahden ottelun voittoputkessa. Tilastojen puolesta voitto Romaniasta oli ansaittu. Se kertoo joukkueen tasosta, Kanerva muistuttaa.

Tasaisessa B-liigan lohkossa on tärkeää kerätä pisteitä kotikentällä.

– Tässä lohkossa tulee paljon ristiin pelaamista, mutta kotivoitot ovat aina lähtökohta. Saimme viime pelissä fantastista kannustusta kotiyleisöltä, ja nyt me haluamme antaa sille kannustukselle palkinnon voiton myötä. Meillä on tietty pelisuunnitelma, jolla me tulemme saamaan sen voiton, Kanerva päättää.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Huuhkajat