Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Muut

Miesten Kakkosessa vakava väkivaltainen välikohtaus – Ankarat seuraamukset pelaajalle

jalkapallo
AOP

Miesten Kakkosen Futura-JIPPO-ottelussa nähtiin hurja välikohtaus, kun kotijoukkueen puolustaja Cherif Ndiaye kävi JIPPO:n pelaajien kimppuun.

Suomen Palloliitto Ry:n Kurinpitovaliokunta julkaisi torstaina tiedotteen, jonka mukaan se määräsi FC Futuran Cherif Ndiayelle seitsemän ottelun lisäpelikiellon 21. toukokuuta pelatun miesten Kakkosen FC Futura-JIPPO-ottelun jälkeisistä tapahtumista.

Ottelun erotuomari oli poistanut Ndiayen ottelusta punaisella kortilla epäasiallisen kielenkäytön vuoksi. Ottelun jälkeen pukukoppialueella Ndiaye oli lyönyt ainakin yhtä vastustajajoukkueen pelaajaa kasvoihin siten, että tämän silmäkulma aukesi.

Ndiaye ei ole vastineessaan kiistänyt lyömistä. Asiassa ei ole myöskään esitetty, että Ndiayeta kohtaan olisi kohdistettu väkivaltaa. Futura on purkanut Ndiayen pelaajasopimuksen tapahtumien jälkeen. Asiasta on myös aloitettu esitutkinta, jossa Ndiayeta epäillään pahoinpitelystä.

Kurinpitovaliokunta pitää asiassa esitettyjen vastineiden ja raporttien sekä ottelun tapahtumista seuranneiden toimenpiteiden perusteella näytettynä sitä, että Ndiaye on ottelun jälkeen tapahtuneessa tilanteessa lyönyt ainakin yhtä JIPPO:n pelaajaa, eikä käsillä ole ollut oikeuttamisperustetta kuten itsepuolustustarvetta tällaiselle menettelylle.

– Kurinpitovaliokunta katsoo, että Ndiayen menettelyä on kokonaisuutena arvioiden pidettävä erittäin vakavana ja törkeänä rangaistusmääräysten rikkomuksena. Ndiayen menettely on ollut väkivaltaista ja epäurheilijamaista sekä muutenkin erittäin moitittavaa.

– Ankaroittavana seikkana huomioidaan se, että väkivaltainen teko on tapahtunut ottelun jälkeen, ja näin ollen tekoa on pidettävä tahallisena ja pelitilanteesta täysin irrallisena. Sen ilmeisenä tarkoituksena on ollut satuttaa vastustajaa, tiedotteessa todettiin.

Ndiaye sai suoran punaisen korttinsa johdosta automaattisen kahden ottelun pelikiellon, joten lisärangaistus nostaa pelikiellon yhdeksään otteluun. Futuralle ei määrätty tilanteesta rangaistusta.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut