Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Huuhkajat

Huuhkajille karmiva tappio – Montenegro venyi kotinurmellaan tasapeliin!

Romania vs Finland Nicusor Silviu Bancu
AOP

UEFA kansojen liigassa pelattiin B-liigan kolmannet ottelut ja Suomi kohtasi vierasnurmella Romania. Suomi lähti otteluun hienoisena suosikkina, mutta joutui pettymään karvaasti, sillä Markku Kanervan miehistö jäi maaleitta. Tappio lähtökohtaisesti heikompaa maata vastaan oli ikävä etenkin, kun lohkon toisessa ottelussa Montenegro taisteli kotitasurin Bosniaa vastaan. Suomi pelaa ensi viikolla vierasottelun Bosnia ja Hertsegovinaa vastaan.

Markku Kanervan valmentama Suomen maajoukkue kärsi karvaan 1-0 -tappion Romanialle vierasottelussa. Edes piste olisi auttanut Huuhkajia merkittävästi, sillä lohkon toisessa ottelussa Montenegro sai pelattua 1-1 -tasapelin lohkon suurinta voittajasuosikkia Bosnia ja Hertsegovinaa vastaan.

Nyt lohkon tilanne on äärimmäisen tasainen, kun Bosnia on kärjessä viidellä pisteellä, Suomi ja Montenegro toisena neljällä pisteellä ja Romania neljäntenä kolmella pisteellä. Mikäli Huuhkajat olisivat voittaneet vieraissa, niin b-liigan lohkovoitto olisi ollut jo käytännössä omissa käsissä.

Romanian ainokaisen Suomen maaliin ohi pilkunkin avausjaksolla torjuneen Jesse Jorosen selän taakse naulasi Nicusor Silviu Bancu. Maali oli puolustajan maajoukkue-uran ensimmäinen. Aiemmin Bancu oli osunut MM-karsinnoissa viime vuonna. Romanialta rangaistuspotkua pääsi ottelussa yrittämään Pisaa Italian kakkosessa edustava George Puscas, mutta Joronen torjui yrityksen.

Ottelussa Suomella oli lukuisia paikkoja tasoittaa ottelu, mutta Romania kesti kotikentällä vieraiden paineen ja otti ensimmäisen voittonsa tämän vuoden kansojen liigassa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Huuhkajat