Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Veikkausliiga

HJK melkoisen pelaajashow’n keskellä – Sekä positiivisia että negatiivisia uutisia

Valtteri Moren puolustaja HJK
AOP

Veikkausliigan kärkikamppailussa porskuttava HJK tiedotti torstaina loukkaantumistilanteestaan. Sairastuvalta kuului niin positiivisia kuin negatiivisiakin uutisia.

Veikkausliiga-joukkue HJK:n tiedotteen mukaan hyökkääjä Roope Riskin ja puolustaja Valtteri Morenin kaudet ovat ohi. Molemmat loukkaantuivat vakavasti Suomen Cupin ottelussa VPS:ää vastaan maanantaina ja joutuvat operoitaviksi.

Niin ikään VPS:ää vastaan vaihtoon otettu hyökkääjä Anthony Olusanya sen sijaan selvinnee todennäköisesti säikähdyksellä – hänen pitäisi olla pelikunnossa vielä tämän kuun aikana, parhaassa tapauksessa jo ensi viikolla.

Kun listaan lisätään keskikenttäpelaaja Jairin sopimuksen purkaminen miehen saamasta rikostuomiosta johtuen, maanantai ja 13. päivä osoittautui Klubille kovin synkäksi.

Kaiken lisäksi loukkaantuneiden listalla on myös pikkuvaivasta kärsivä keskikenttäpelaaja Perparim Hetemaj. Miehen paluu pelikentille tapahtunee heinäkuun alussa.

HJK kertoi samalla, että sairastuvalta kuuluu myös positiivisiakin uutisia. Useamman kuukauden sivussa olleet laitahyökkääjä Riku Riski, keskikenttäpelaaja Santeri Väänänen ja puolustaja Miska Ylitolva ovat – ellei takapakkeja tapahdu – kaikki valmennuksen käytettävissä 2.7. klo pelattavassa KuPS-kärkipelissä.

Myös puolustaja Janne Saksela ja laitahyökkääjä Pyry Soiri ovat palanneet joukkueharjoituksiin ja ovat pelikunnossa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Veikkausliiga