Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Valioliiga sai tarpeekseen tuomaritoiminnan laadusta – Luvassa kovia ratkaisuja

Mike Riley erotuomaripäällikkö Englannin Valioliiga
AOP

Englannin Valioliiga tarpoi tuomarikohujen keskellä viime kaudella, kun sarjan tuomarit tekivät järkyttävän määrän virheitä. Erotuomaripäällikkö Mike Rileyn asema onkin uhattuna.

Brittilehti Daily Mail kertoi lauantaina, että Englannin Valioliigan erotuomaripäällikkö Mike Riley on jättämässä pestinsä alkaneen tämän vuoden lopussa ja tilalle on nousemassa Howard Webb. Tietojen mukaan Valioliiga-joukkueet vaativat muutosta koska edelliskauden peleissä nähtiin aivan liikaa tuomarivirheitä.

Englannin erotuomaritoiminnasta vastaava Professional Game Match Officials Board vahvisti lausunnossaan, että Riley jättää tehtävänsä. Mies ehti hoitaa virkaansa vuodesta 2009, jolloin hän korvasi edeltäjänsä Keith Hackettin.

Rileyn tehtävät on tarkoitus jakaa hänen erottuaan PGMOL:stä. Tavoitteena on nimittää erotuomari, joka vastaa ottelutuomareiden kehittämisestä ja operatiivinen toiminnanjohtaja, joka johtaa organisaatiota.

Riley kommentoi lähtöään haikeana.

– Olen ylpeä tuomaridemme panoksesta ammattilaisurheiluun ja nauttinut työskentelystä tämän omistautuneen, ammattimaisen ja laadukkaan ryhmän kanssa kaikilla tasoilla, joita PGMOL hallitsee.

Rileyn mukaan aika muutokselle oli oikea.

– Elite Referee Development Planin alkaessa muotoutua, nyt on oikea aika suunnitella tulevaisuutta ja antaa uuden johtoryhmän rakentaa sille vahvalle perustalle, joka meillä on olemassa.

– Odotan innolla työskentelyä uuden tiimin kanssa ensi kaudella ja annan heille tukeni ennen kuin eroan, Riley kertoi.

Valioliigan pääjohtaja Richard Masters kiittää Rileytä panoksestaan.

– Haluan Valioliigan puolesta kiittää Mikea hänen arvokkaasta panoksestaan ​​ja merkittävästä sitoutumisestaan ​​PGMOL:ään viimeisen 13 vuoden aikana sekä hänen huomattavasta palveluksestaan lajin hyväksi huipputuomarina 20 vuoden aikana.

– PGMOL-aikanaan hän on työskennellyt kovasti tarjotakseen ja kehittääkseen korkealaatuisia tuomareita kaikilla ammattilaistasoilla ja johti VAR:n käyttöönottoa Valioliigassa kolme kautta sitten.

Webb todennäköisin korvaajaehdokas

Mediatietojen mukaan Webb on ollut Englannin Lontoossa tällä viikolla kokouksissa PGMOL:n kanssa ja todennäköisesti astuu Rileyn tilalle vuoden lopussa. Tarkemmat suunnitelmat selkiytyvät loppuvuoden aikana, sillä Webb työskentelee tällä hetkellä vielä Pohjois-Amerikan MLS-sarjassa erotuomarijohtajana.

Valioliiga valmistelee myös useita muutoksia uuden kauden alkajaisiksi. Aiemmin mainitun Elite Referee Development Planin tavoitteena on parantaa tuomaritoiminnan laatua kaikissa englantilaissarjoissa.

PGMOL aikoo myös palkata koulutuspäällikön, psykologin ja urheilututkijan osana suurta parantamissuunnitelmaa. Ohjelma maksaa tällä hetkellä 500 000 puntaa vuodessa ja on luonut 12 uutta työtehtävää. PGMOL hakee myös valmennusjohtajaa, joka johtaisi Valioliigassa, EFL:ssä ja naisten sarjoissa toimivien 600 tuomarin koulutusta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat