Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Sarjanousija Fulham vahvistumassa Sportingin pelaajalla – Riittävätkö paukut lisähankintojen tekemiseen?

Joao Palhinha
AOP

Sporting CP:n keskikenttäpelaaja João Palhinha on siirtymässä 20 miljoonalla eurolla Fulhamiin. Miehen mukaan Cottagersin päävalmentajalla Marco Silvalla oli suuri vaikutus hänen päätökseensä.

Fulham on vahvistamassa rivejään portugalilaisella João Palhinhalla. Miestä vietiin siirtohuhuissa vahvasti myös Wolverhamptoniin, mutta lopulta hän päättyi siirtyä Craven Cottagelle.

26-vuotiaan pelaajan sopimus on enää lääkärintarkistusta vaille valmis, jonka jälkeen kirjoittaa viiden vuoden sopimuksen lontoolaisseuran kanssa.

Lähteiden mukaan keskustelut Fulhamin managerin Marco Silvan kanssa saivat Palhinhan vakuuttuneeksi seuravalinnastaan. Myös mahdollisuus pelata Valioliigaa painoi portugalilaisen vaakakupissa.

– Valioliigassa pelaaminen on unelma, jonka olen aina halunnut toteuttaa. Nyt haen menestystä maailman parhaassa liigassa ja haluan todistaa arvoni. Voin vain luvata, että tulen tekemään parhaani, Palhinha kertoi.

– Fulhamin projekti ja tulevaisuuden suunnitelmat vakuuttivat minut. Marco Silva piti minusta paljon, ja me keskustelimme useaan otteeseen. Olen puhunut usean seuran tuntevan ihmisen kanssa, ja heillä kaikilla oli vain hyvää sanottavaa. Olen varma, että sopeudun tänne.

Palhinhasta tulee Fulhamin siirtoikkunan ensimmäinen hankinta, mutta huhujen mukaan Silvan miehistöllä on edelleen verkot vesillä. Lisävahvistuksille onkin varmasti tarvetta, koska nousijajoukkueella on luultavasti edessään haastava kausi.

Lähde: 90min

BO LKV Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset