Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Karim Benzemaa ei näytä seksivideoskandaali huolettavan: pelaa edelleen Real Madridissa menestyksekkäästi

Karim Benzema
Instagram / Karim Benzema

Karim Benzema on ranskalainen jalkapalloilija, joka pelaa Real Madridille. Hän päätyi otsikoihin viime vuoden lopulla, kun hänet todettiin syylliseksi kiristykseen. Hän oli kiristänyt joukkuetoveriaan seksivideolla, kertoo NPR. Tapahtumasarja sai alkunsa jo vuonna 2015, kun Benzema yritti kiristää joukkuetoveriaan maksamaan rahaa, jotta seksivideota ei julkaistaisi.

Benzema sai vuoden vapautetun tuomion ja 75 000 euroa sakkoa. Tämä ei kuitenkaan vaikuttnut Benzeman jalkapallouraan, nimittäin hän palasi heti Real Madridin leipiin. Ilmeisesti vuosi 2022 on sujunut paremmin kuin koskaan, nimittäin Hesarin mukaan rikosrekisterin omaava jalkapalloilija on tehnyt jo 43 maalia ja 18 maaliin johtanutta syöttöä.

Karimin sanotaan ottaneen Cristiano Ronaldon paikan hänen otettua uutta suuntaa urallaan. Tähän mennessä mies on pelannut jo 13 kautta Real Madridissa. Karimin ura ei alkanut ruusuilla tanssien, nimittäin Hesarin mukaan hän on ansainnut paikkansa kovalla työllä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut