Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Marca: Zlatan Ibrahimovic jatkaa AC Milanissa – Ruotsalainen suostui merkittävään palkanalennukseen

Zlatan Ibrahimovic
AOP

Zlatan Ibrahimovic on hyväksynyt tuntuvan palkanalennuksen jatkaakseen Serie A:n mestarijoukkue AC Milanissa. Ruotsalainen allekirjoitti Rossonerin kanssa yksivuotisen jatkosopimuksen.

Ruotsalaishyökkääjä Zlatan Ibrahimovic toipuu tällä hetkellä polvivammasta, ja hänellä on edessään noin kuuden kuukauden huili. Tämä saattaa olla osasyynä miehen uutisoituun palkanalennukseen. Virallisia lukuja ei olla vahvistettu, mutta italialaismediassa vellovien huhujen mukaan miehen 7,5 miljoonan dollarin palkka tippuisi “vain” 2,5 miljoonan vuositienesteihin.

Kyseessä ei ole suinkaan ensimmäinen kerta, kun “Ibra” on osoittanut olevansa valmis tekemään uhrauksia AC Milanin hyväksi. 40-vuotias ruotsalainen pelasi suuren osan viime kaudesta polvivaivojen kanssa. Miehen polvi on nyt leikattu, ja se vaatii kuukausien kuntoutuksen. AC Milanin fanit arvostavat epäilemättä pelaajan sitoutumista jälleen kerran. Laitettuaan ruumiinsa likoon ja priorisoituaan Scudetton voittamisen oman terveytensä edelle hän on nyt hyväksynyt merkittävän palkanalennuksen pysyäkseen joukkueessa.

Kaikkiaan Ibrahimovicilla on koossa 36 maalia 74 ottelussa sen jälkeen, kun hän palasi AC Milaniin vuonna 2019. Vaikka mies on edelleen terveenä ollessaan yksi Serie A:n parhaimmista hyökkääjistä, hänen todellinen arvonsa joukkueelleen on sitäkin suurempi. Ibrahimovic on ammattilaisuuden perikuva, josta nuorten pelaajien kannattaa ottaa mallia.

Lähde: Marca

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A