Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Espanjalaislegenda Cesc Fabregasin ura jatkumassa yllättävässä osoitteessa

Cesc Fabregas
AOP

Takavuosien tähtipelaaja Cesc Fabregas,35, on ilmoittanut jatkavansa huikeaa pelaajauraansa. Vuoden 2010 maailmanmestarin uskotaan siirtyvän yllättävään osoitteeseen, kun Serie B-seura Comon kerrotaan olevan lähellä sopimusta espanjalaisen keskikenttäpelaajan kanssa.

Urallaan Barcelonan, Arsenalin ja Chelsean kaltaisia suurseuroja edustanut Cesc Fabregas on jatkamassa pelaajauraansa Serie B:n piskuisessa Comossa. Fabregas on tällä hetkellä vapaa-agentti, hänen sopimuksensa Ranskan liigassa pelaavan Monacon kanssa päätyttyä viime kauteen.

Espanjalaista ehdittiin yhdistää viime viikolla Las Palmasin joukkueeseen, mutta viimeisten tietojen mukaan vuoden 2010 maailmanmestarin tuleva osoite on kuitenkin Italiassa.

Raporttien mukaan Fabregas on tekemässä kahden vuoden sopimuksen Serie B:ssä pelaavan Comon kanssa. Joukkue nousi vuosi sitten Italian toiseksi korkeimmalle sarjatasolle ja ylsi viime kaudella sarjan kolmannelletoista sijalle, joten mistään jättiseurasta ei ole kyse. Joukkueen johtoportaassa vaikuttaa kuitenkin entinen Chelsea-legenda Dennis Wise, jonka kerrotaan saaneen Fabregas vakuuttuneeksi siirron kannattavuudesta.

Fabregas siirtyi Monacoon vuonna 2019 Chelseasta ja ehti edustaa ranskalaisseuraa 68 ottelussa. Päättyneellä kaudella miehellä oli kuitenkin vaikeuksia päästä pelikuntoon ja hän pelasi yhteensä vain kuusi ottelua.

Legendan pelit ovat siis edelleen jatkumassa ja edessä ovat viimeiset valssit. Takana on pitkä ura, jonka varrelle on mahtunut unohtumattomia hetkiä, niin maajoukkuetasolla kuin myös seurajoukkueissa. Vielä ei ole aika kiittää, mutta kiitetään silti. Kiitos, Cesc.

Lähde: Daily Mail

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset