Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Varmana lähtijänä pidetty laitapuolustaja jäämässä Kataloniaan – “Me olemme Barca”

FC Barcelona
AOP

FC Barcelonan Sergiño Dest vakuuttaa jatkavansa uraansa Kataloniassa. Yhdysvaltalainen Dest on yksi Blaugranan pelaajista, jonka on uumoiltu vaihtavan maisemaa ennen uuden sesongin alkamista.

La Ligan jättiseuran FC Barcelonan taloudelliset vaikeudet eivät tule enää yllätyksenä kenellekkään jalkapalloa seuraavalle. Joukkueen on uutisoitu yrittävän päästä eroon useista tärkeistä pelaajistaan helpottaakseen velkataakkaansa.

Yksi pelaaja, jonka on uskottu jättävän Katalonia taakseen on Sergiño Dest,21, jonka nykyinen sopimus kestää aina vuoteen 2025 saakka. Barcan on kerrottu haluavan eroon lahjakkaasta laitapuolustajastaan suuren siirtokorvauksen toivossa.

Nuorukainen kertoo kuitenkin itse, että hänen uransa tulee jatkumaan varmuudella Blaugranan paidassa myös jatkossa. Yhdysvaltalainen linjasi myös joukkueen tavoitteita tuleville kausille.

– Olen onnellinen tässä seurassa ja aion ehdottomasti jäädä. Mielestäni emme kuulu Eurooppa-liigaan. Olemme varmasti tehneet virheitä, mutta meillä on paljon laatua joukkueessamme.

– Joukkueessa on käynnissä sukupolvenvaihdos ja se ottaa aina oman aikansa. Me olemme Barca. Kaikki odottavat meidän olevan parhaita. Uskon, että meillä on edessämme hieno kausi. Kaikki pelaajat ovat todella motivoituneita, myös tulevien MM-kisojen takia. Tällä joukkueella on paljon todistettavaa, mutta jos jatkamme kehittymistämme, uskon, että voimme saavuttaa suuria asioita yhdessä.

Lähde: Barca Blaugranes

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta La Liga