Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Liverpoolin jättihankinnalla vaisu alku uudessa seurassaan – Valtava siirtosumma painaa harteita?

Darwin Nunez
AOP

Liverpoolin Trent Alexander-Arnold puolustaa uutta joukkuetoveriaan Darwin Nunezia kritiikiltä kahden pelatun harjoitusottelun jälkeen.

Uruguaylainen Darwin Nunez siirtyi Liverpooliin Benficasta tänä kesänä sopimuksella, jonka arvo voi nousta yhteensä jopa 100 miljoonaan euroon, jos erinäiset ehdot täyttyvät. Valtavat suorituspaineet ovat näkyneet hyökkääjän otteissa kauteen valmistavissa harjoitusotteluissa.

Sadio Manen siirryttyä Bayern Müncheniin Nunezia tarvitaan epäilemättä täyttämään senegalilaisen jättämä aukko. Nunez on ollut ymmärrettävästi hieman ruosteinen Liverpoolin esikauden otteluissa Manchester Unitedia ja Crystal Palacea vastaan tällä viikolla. Miehen tuhlatut maalipaikat ovat kirvoittaneet kritiikkiä Redsin kannattajilta, jotka toivovat uruguaylaisen sopeutuvan pikaisesti uuteen ympäristöön.

Alexander-Arnold puolustaa kuitenkin Nunezia ja uskoo, että uruguaylainen osuu maalipuiden väliin silloin, kun sillä on eniten merkitystä.

– Nunez totuttelee vielä pelitapaamme ja me totuttelemme siihen, miten hän pelaa. Olen varma, että pystymme tarjoilemaan hänelle riittävästi tilaisuuksia maalintekoon. Hän selkeästi janoaa sitä ensimmäistä maalia, mutta kun se tapahtuu, kaikki helpottuu hänen osaltaan. Me tuemme häntä ja on vain ajan kysymys milloin kaikki loksahtaa kohdalleen.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga