Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Raphinhan siirto FC Barcelonaan varmistui – “Jogo bonito on palannut”

Raphinha
AOP

FC Barcelona ilmoitti perjantaina verkkosivuillaan päässeensä Leeds Unitedin kanssa yhteisymmärrykseen Raphinhan siirtymisestä Kataloniaan. Pelaaja itse kertoo siirron Barcaan olleen hänen lapsuutensa unelma, joka kävi nyt toteen.

Usean Euroopan huippuseuran kiinnostuksen kohteena ollut brasilialainen Raphinha siirtyy FC Barcelonaan. Taitava laituri solmi kesään 2026 asti jatkuvan sopimuksen, johon on sisällytetty peräti yhden miljardin ulosostoklausuuli. Brasilialainen kertoi tunnelmistaan siirron varmistuttua.

– On valtava kunnia olla täällä. Olen todella kiitollinen tästä tilaisuudesta. Useat idolini ovat tehneet historiaa tässä seurassa ja olen innoissani, että voin seurata heidän jalanjälkiään. Rakastuin Barcelonaan Ronaldinhon takia ja on ollut aina unelmani pelata täällä. Myös Deco ja Neymar tekivät minuun lähtemättömän vaikutuksen pelatessaan täällä.

Myös Katalonialaisseuran päävalmentaja Xavi Hernández sai Raphinhalta erityismaininnan.

– Uskon, että voimme yhdistää intohimoni menestyä ja sen mitä hän haluaa minun tuovan joukkueeseen. On etuoikeus päästä hänen kaltaisensa legendan valmennettavaksi.

Barcelonan puheenjohtaja Joan Laporta oli niin ikään täpinöissään siirron nähtyä päivänvalon.

– Raphinhan myötä jogo bonito (kaunis peli) on palannut. Barcan kulta-aikoina on joukkueessa on aina ollut brasilialaisia, ja Raphinha ottaa nyt viestikapulan haltuunsa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset