Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Chelsea-hyökkääjä vaihtamassa maisemaa: Ottaja löytymässä läheltä?

Armando Broja
AOP

West Hamin kerrotaan olevan erittäin lähellä Chelsea-pelaaja Armando Brojan hankintaa.

Armando Broja ei ollut Chelsean mukana lauantaina, kun joukkue kohtasi Club American Las Vegasissa. Brojan  kerrotaan keskeyttäneen harjoituskautensa ennenaikaisesti päättääkseen tulevaisuudestaan.

West Ham on ollut aktiivisesti Brojan kintereillä, mutta myös Evertonin, Newcastlen ja Southamptonin kerrotaan tavoittelevan miestä. Raporttien mukaan Hammers on kuitenkin lähimpänä sopimuksen tekemistä.

Lontoolaisjoukkue on tehnyt 25 miljoonan punnan tarjouksen, johon sisältyy mahdollisia lisäosia tiettyjen ehtojen täyttyessä. Brojan kerrotaan olevan valmis siirtymään Lontoon toiselle puolelle, jos Blues hyväksyy tarjouksen.

20-vuotias albanialainen vietti viime kauden lainalla Southamptonissa ja hänen uskotaan etsivän ensisijaisesti pysyvää osoitetta ensi kaudelle. Uusi lainajakso on totta kai mahdollinen, mutta pelaajan itsensä kannalta pysyvä siirto Hammersiin voisi olla kaikkein paras vaihtoehto.

Jos West Ham saa Brojan siirron maaliin, Gianluca Scamacca ei todennäköisesti matkaa Lontooseen. Viime kaudella 16 maalia Serie A:ssa pyssyttänyt italialainen on ollut yksi Hammersin kesän ykköskohteista. Scamacca saattaisi olla kaupan, mutta näillä näkymin mies on suuntaamassa muualle, kuin Lontoon olympiastadionille.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset