Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Bayern Müncheniltä jättimäinen kaappaus: Juventuksen maajoukkuepuolustaja siirtyy joukkueen takalinjoille

Matthijs de Ligt
AOP

Saksan mestari FC Bayern München on hankkinut vahvistusta takalinjoilleen. Pitkään huhuttu Matthijs de Ligtin siirto julkistettiin vihdoin tiistaina. Hollannin maajoukkuemies siirtyy Bayerniin Juventuksesta ja hänen sopimuksensa pitää hänet Saksassa vuoteen 2027 asti.

FC Bayern München tiedotti tiistaina verkkosivuillaan hankkineensa keskuspuolustaja Matthijs de Ligtin. Baijerilaisseuran puheenjohtaja Herbert Hainer kertoi de Ligtin olleen yksi joukkueen tämän kesän siirtoikkunan pääkohteista.

– De Ligtin hankinta oli yksi pääprioriteeteistamme. Tämän kokoluokan hankinnat auttavat meitä saavuttamaan tuleville kausille asettamiamme tavoitteita. Joukkueemme tuleva ilme alkaa hahmottua, ja tämä siirto on tärkeä osa kokonaiskonseptia, jota toteutamme pikkuhiljaa. Uskon, että De Ligtistä tulee yksi FC Bayernin tukipilareista.

Myös pelaaja itse kertoi olevansa innoissaan päästessään tavoittelemaan menestystä Bayernin paidassa.

– Olen erittäin iloinen siirron varmistuttua. FC Bayern on Saksan menestynein joukkue, yksi Euroopan ja maailman menestyneimmistä seuroista. Tunsin urheilujohdon, valmentajan ja hallituksen aidon kiinnostuksen heti alusta alkaen, mikä vakuutti minut. Lisäksi FC Bayern on loistavasti johdettu seura, jolla on suuret tavoitteet. Olen erittäin iloinen, että minusta tulee nyt osa tämän joukkueen tarinaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset