Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

ManU-hylkiö löysi uuden seuran: Aukeneeko ura sarjanousijan riveissä?

Jesse Lingard
AOP

Nottingham Forest on hankkinut Jesse Lingardin riveihinsä. Englannin maajoukkueesta tuttu Lingard oli vapaa-agentti hänen sopimuksensa Manchester Unitedin kanssa päätyttyä viime kauteen.

Jesse Lingard on alkavalla kaudella Nottingham Forestin pelaaja. Miehen sopimuksen pituudesta ei ole varmuutta, mutta lähteiden mukaan kontrahti koskee vain tulevaa kautta.

Lingardille ei löytynyt roolia Manchester Unitedista, ja vaihtopenkki tuli englantilaiselle tutuksi onnistuneen West Ham -lainan jälkeen. Miestä ehdittiinkin yhdistää tämän kesän siirtoikkunan aikana useisiin eri joukkueisiin, etunenässä Hammersiin ja Nottinghamiin.

West Ham oli ilmeisen kiinnostunut Lingardista, mutta englantilainen kaipasi uusia haasteita urallaan ja päätti siirtyä Nottinghamin riveihin. Näin ollen Lingardin 22 vuoden yhteistyö Manchester Unitedin kanssa on tullut lopullisesti päätökseensä.

Miehen kannalta maisemanvaihdos saattaa tehdä hyvää ja toimia oikeanlaisena piristysruiskeena. 29-vuotias Lingard ei ole vielä mikään ikäloppu ja yksi hyvä kausi saattaa muuttaa kaiken.

Nottingham on ollut aktiivinen kesän siirtoikkunan aikana, sillä joukkueeseen on siirtynyt Lingardin lisäksi Harry Toffolo, Lewis O’Brien, Dean Henderson, Taiwo Awoniyi, Brandon Aguilera, Neco Williams, Giulian Biancone, Wayne Hennessey, Moussa Niakhate ja Omar Richards.

Lähde: ESPN

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset