Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Stoke teki kesän kuudennen hankintansa: Newcastlen hyökkääjä jättää Valioliigan taakseen

Dwight Gayle
AOP

Stoke City FC tiedotti perjantaina verkkosivuillaan hankkineensa kokeneen Dwight Gaylen riveihinsä. Kokenut pelimies siirtyy joukkueeseen Newcastlesta ja hänen sopimuksensa on kaksivuotinen.

Pitkään Newcastlesta lähtöä tehnyt Dwight Gayle on löytänyt itselleen seuran. 32-vuotias hyökkääjä liittyy Stoke City FC:n riveihin kahden vuoden sopimuksella. Gaylen lähtöä St. James’ Parkilta osattiin odottaa mediassa ja nyt asialle on saatu vihdoin varmistus. Hyökkääjä pelasi Newcastlessa vuodesta 2016 lähtien.

Valioliigassa vyölle kertyi 145 ottelua, joissa syntyi 26 maalia ja seitsemän maalisyöttöä. Championshipissä mies on ehtinyt pelata tähän mennessä 100 ottelua ja heiluttanut verkkoa peräti 59 kertaa.

Stoken paidassa pelaaminen oli Gaylen mukaan helppo valinta, vaikka kiinnostusta riitti muualtakin.

– Useampi seura oli kiinnostunut minusta, mutta lopulta valinta oli minulle helppo. Kun juttelin valmennusryhmän kanssa, kuulin kaiken minkä halusin kuulla. Olen täynnä intoa, enkä malta odottaa pääseväni aloittamaan.

Stoken manageri Michael O’Neill oli niin ikään hyvillä mielin Gaylen hankinnan varmistuttua.

– Gaylen tilastot ovat vakuuttavat varsinkin Championshipissä. Hänen perässään oli useampi seura, joten olemme iloisia, että hän valitsi meidät.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut sarjat