Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Chelsea hävisi Lontoon derbyn – “Emme olleet riittävän fyysisiä”

Siirtyykö Cesare Casander Thomas Tuchelin alaisuuteen?
AOP

Chelsea ja Arsenal kohtasivat Valioliigakauteen valmistavassa harjoitusottelussa, jonka Gunners vei nimiinsä selkein 4-0 lukemin. Bluesin päävalmentajan Thomas Tuchelin mukaan joukkueen puolustusmuodostelma hakee vielä muotoaan ennen tosipelien alkamista.

Chelsean päävalmentaja Thomas Tuchel myöntää, että joukkueen peli oli kaukana valmiista Arsenalille kärsityn 4-0 tappion jälkeen. Tuchelin suojatit aloittivat kamppailun neljän miehen alakerralla, mutta kahden takaiskumaalin jälkeen Blues siirtyi tuttuun kolmen alakertaan. Saksalaisen mukaan kolmen keskuspuolustajan systeemissä etenkin vasemman laitatopparin paikalle kaivataan edelleen vahvistuksia.

– Etsimme pelaajia, jotka voivat pelata vasemmalla. Rüdiger (Antonio) pystyi pelaamaan siellä, vaikka hän oli oikeajalkainen. Ehkä Koulibaly (Kalidou) pystyy pelaamaan siellä myös, koska hän on pelannut neljän alakerrassa vasemman topparin paikalla. Meillä tulee olla riittävästi laatua jokaisella pelipaikalla.

– Yritimme pelata 4-4-2 systeemillä, mutta vastaanotimme kaksi maalia. Vaihdoimme ryhmitystä, mutta he tekivät kaksi maalia lisää. Kyse ei ole siitä millä ryhmityksellä pelaamme, vaan siitä, miten me pelaamme. Meidän täytyy olla paljon rohkeampia ja agressiivisempia. Emme olleet riittävän fyysisiä tai yhtenäisiä Arsenalin kaltaista vastustajaa vastaan. Meidän täytyy analysoida tämä ottelu tarkasti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga