Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Napolin tähtihyökkääjä siirtohuhujen kohteena: “Kaikki on mahdollista”

Victor Osimhen
AOP

Napolin nuori hyökkääjä Victor Osimhen pelasi itsensä suuren yleisön tietoisuuteen iskettyään viime kaudella 14 maalia Serie A:ssa. Nuorukainen on ollut yksi tämän kesän siirtoikkunan puhutuimmista kärkipelaajista.

Arsenalin, Tottenhamin ja Newcastlen raportoidaan olevan kiinnostuneita Napolin Victor Osimhenista. Myös Manchester Unitedin ja Chelsean kerrotaan seuraavan tarkasti nuoren nigerialaisen otteita. Osimhen,23, vakuuttaa kuitenkin olevansa tyytyväinen elämäänsä Napolissa, eikä omien sanojensa mukaan suunnittele lähiaikoina maisenmanvaihdosta.

– Olen Napolin pelaaja ja kunnioitan suuresti joukkuettani. Huhuja liikkuu aina, mutta minä olen onnellinen täällä. En ole koskaan aiemmin ollut osana näin yhtenäistä ryhmää. Kävin hyvän keskustelun seuran puheenjohtajan Aurelio De Laurentiisin kanssa. Hän on saanut minut vakuuttumaan joukkueen tulevaisuuden suunnitelmista. Hän on sanojensa mittainen mies.

– Olemme hankkineet lisää laatua joukkueeseemme. Juuri nyt olen tyytyväinen elämääni täällä, mutta tulevaisuudessa kaikki on mahdollista. Olen käynyt välillä läpi vaikeita aikoja, mutta olen aina voinut luottaa joukkueen tukeen. Napoli on uskomaton paikka elää. Kaikkien aikojen paras pelaaja Diego Maradona pelasi täällä ja on mahtavaa saada pelata hänen mukaansa nimetyllä stadionilla.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset