Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Cristiano Ronaldon päätös lähestyy: Löytyykö ten Hagin kanssa yhteinen sävel?

Cristiano Ronaldo
AOP

Cristiano Ronaldon sopimustilanne aiheuttaa edelleen runsaasti epätietoisuutta. Mies ei matkannut joukkueensa mukaan kauteen valmistavalle harjoituskiertueelle Thaimaahan ja Australiaan. Ronaldon uutisoidaan istuvan pian alas Unitedin päävalmentajan Erik ten Hagin kanssa keskustelemaan tulevaisuudestaan.

Manchester Unitedin uuteen Valioliigakauteen valmistautuminen on sujunut ilman Cristiano Ronaldoa. Portugalilainen on ollut joukkueen toiminnasta sivussa henkilökohtaisiin syihin vedoten.

Lusitaanin on väitetty jättäneen joukkueelleen kuukausi sitten siirtopyynnön, eikä hän ole sen jälkeen puhunut Red Devilsin managerin Erik ten Hagin kanssa. United on toistuvasti vakuutellut, ettei Ronaldo ole myynnissä ja hänen olevan osa joukkuetta myös tulevalla kaudella.

Ronaldon kerrotaan olevan lähiaiokoina halukas istumaan alas ten Hagin kanssa käydäkseen läpi tilannettaan. Tässä vaiheessa ei ole vielä tietoa, milloin portugalilainen olisi mahdollisesti liittymässä mukaan joukkueen harjoitusrinkiin.

Ronaldo oli viime kaudella joukkueensa paras maalintekijä iskettyään yhteensä 24 maalia kaikissa kilpailuissa. Miehen palloton pelaaminen kuitenkin kirvoitti kritiikkiä United-fanien keskuudessa. Portugalilainen tyytyi useasti kärkkymään syöttöjä vastustajan rangaistusalueella ja jätti paineistamisen joukkuetovereilleen.

Ten Hag tunnetaan valmentajana, joka ei katso työvelvoitteista luistamista läpi sormien, joten on mielenkiintoista nähdä mitä Ronaldon kohdalla tapahtuu. On kuitenkin selvää, ettei Punaisten Paholaisten riveistä löydy toista miehen veroista maalintekijää.

Lähde: Daily Star

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga