Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Serie A

Paul Pogba loukkaantui – Juven kannattajat pelkäävät pahinta

Paul Pogba
AOP

Juventus sai harjoituskauden keskellä ikäviä uutisia, kun joukkueeseen hiljattain takaisin hankittu Paul Pogba loukkaantui. Ranskalaisen loukkaantumishistoria viime vuosilta on synkkää luettavaa. Kuuden edellisen vuoden aikana Pogba on missannut yhteensä 89 ottelua seurajoukkuetasolla eri vammojen takia.

Torinon ylpeys Juventus sai alkuviikosta jobinpostia, kun joukkueen tuore hankinta Paul Pogba loukkaantui. Toista kertaa urallaan Juvea edustava Pogba hankittiin Torinoon suurin odotuksin Manchester Unitedista, mutta miehen loukattua polvensa hänen kauden aloituksensa on vaarassa.

Pogba on fyysiseksi pelaajaksi suhteellisen loukkaantumisherkkä ja hän on joutunut viettämään urallaan runsaasti aikaa lasaretin puolella. Mies pelasi edelliset kuusi kautta Unitedissa, joiden aikana hän oli eri vammojen takia sivussa 89 ottelusta. Vanhan Rouvan kannattajat pelkäävät nyt saman trendin jatkuvan, kun Pogba joutui jäämään sivuun ennen tiistaina Dallasissa pelattavaa Barcelona-ottelua.

– Hän on menossa lähiaikoina tarkempiin tutkimuksiin, jonka jälkeen tiedämme enemmän. Näin ollen hän ei matkaa mukanamme Dallasiin, Juve tiedotti.

Pogba ennätti pelata Juventuksen harjoituskauden ensimmäisessä pelissä meksikolaista Chivas Guadalarajaa vastaan. Ranskalainen esiintyi kelvollisesti pelaten ensimmäisen puoliajan Bianconerin 2-0 voittoon päättyneessä ottelussa.

Lähde: BBC

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A