Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Maajoukkueet

Englannin mestaruusjuna puksuttaa: “Matkamme on vielä kesken”

Lucy Bronze
AOP

Englannin EM-kisat osat sujuneet positiivisissa merkeissä ja joukkue selvitti tiensä kisojen finaaliin. Joukkueen puolustajan Lucy Bronzen mukaan suurin testi on kuitenkin vielä edessä.

Englanti pystyi hyydyttämään tiistaina Ruotsin hyvän alun ja otti lopulta selkeän 4-0 voiton. Kotijoukkueen esitys oli suhteellisen eheä, vaikka osa maaleista syntyikin sinikeltaisten maalivahdin Hedvig Lindahlin suosiollisella avustuksella.

Lucy Bronze kertoi ottelun jälkeen, että joukkueen vatsa ei ole vielä täynnä ja nälkää riittää finaaliin.

– Matkamme on vielä kesken. Joukkueen kokeneet pelaajat, minä mukaan lukien ovat kokeneet monta välierätappiota, joten finaaliin pääseminen tuntuu hyvältä. Kaikki tietävät, että meidän tavoitteemme on alusta asti voittaa turnaus. Nyt siihen tarjoutuu aito mahdollisuus, kun selvitimme tiemme loppuotteluun.

Bronze kertoi, että hänen puskemansa 2-0 maali maistui erityisen hyvältä pitkän kuntoutumisen jälkeen. Naisen polvi leikattiin alle vuosi sitten, eikä se ole edelleenkää sataprosenttisessa kunnossa.

– Pelikuntoon pääseminen oli todella vaikeaa ja toipumiseni jatkuu edelleen. Vaikka maalit ja syötöt eivät kuulukaan olennaisesti peliini, tuntui sen tekeminen hyvältä.

Englanti saa finaalissa tänään illalla pelattavan Ranska-Saksa ottelun voittajan.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Maajoukkueet