Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Everton teki kesän toisen hankintansa – Portugalilaispuolustaja siirtyy Goodison Parkille

Everton Valioliiga
AOP

Everton on tehnyt yhden kauden mittaisen lainasopimuksen Sporting Lissabonin puolustajan Ruben Vinagren kanssa.

Everton teki kesän toisen hankintansa, kun 23-vuotias Ruben Vinaigre liittyy seuraan kauden mittaisella lainalla Sporting Lissabonista. Frank Lampardin miehistö on aiemmin vahvistunut James Tarkowskilla, jonka pesti Burnleyssä tuli päätökseensä.

Vinaigre on tuttu pelaaja Toffeesin jalkapallojohtajalle Kevin Thelwellille kaksikon tehdessä aiemmin yhteistyötä Wolverhamptonissa. Vinaigre kertoi, että päävalmentaja Lampardilla ja valmennustiimiin kuuluvalla Ashley Colella oli suuri vaikutus hänen päätökseensä siirtyä Evertonin paitaan.

– On unelmieni täyttymys liittyä Evertonin kaltaiseen seuraan. Mahdollisuus pelata huippupelaajien kanssa sekä Frank Lampardin alaisuudessa saivat minut vakuuttuneeksi. Managerimme on legenda. Hänen ja Ashley Colen, joka on yksi kaikkien aikojen parhaista laitapuolustajista, kanssa työskenteleminen houkutteli minua suuresti.

– Myös Kevinillä (Thelwell) oli suuri vaikutus, sillä tunnemme toisemme Wolvesista. Hän kertoi minulle Evertonin historiasta ja seuralle pelaamisen merkityksestä.

Toffeesin päävalmentaja Lampard kertoi olevansa tyytyväinen Vinaigren hankintaan.

– Ruben on pelaaja, jolla on kokemusta Valioliigasta. Hän tuo lisää syvyyttä joukkueeseemme ja saamme lisää kilpailua pelipaikoista. Hänen myötä meillä on enemmän vaihtoehtoja puolustukseen.

Lähde: The42

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset