Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Chelsealle jälleen valtava pettymys: Tähtipuolustaja siirtyy FC Barcelonaan

Jules Koundé
AOP

Sevillan puolustajan Jules Koundén siirtyminen FC Barcelonaan on enää lääkärintarkastusta vaille valmis. Miehen maisemanvaihdosta pidettiin lähes varmana koko siirtoikkunan ajan, mutta tuleva osoite oli monelle jalkapalloa seuraavalle yllätys.

Chelsea koki kesän siirtomarkkinoilla jälleen yhden rukkaset, kun FC Barcelona veti pidemmän korren Jules Koundén kohdalla. Yli vuoden ajan Chelsean kiikarissa olleen Kounden siirtoa Lontooseen pidettiin lähes varmana, mutta Barca tuli kuitenkin takaa ohi ja nappasi miehen riveihinsä. Siirto Kataloniaan on enää seuran lääkärintarkastusta vaille valmis.

Pariisissa syntynyt Koundé suoritti 14-vuotiaana testijakson Ligue 1:n Bordeux’lle ja hivuttautui vähitellen joukkueeseen. Hän teki debyyttinsä miesten joukkueessa 19-vuotiaana nousten nopeasti yhdeksi ryhmän avainpelaajista.

Pari kautta Ranskassa sai usean Euroopan huippuseuran kiinnostumaan keskuspuolustajan palveluksista. Sevilla nappasi miehen riveihinsä vuonna 2019, jonka runkopelaajiin mies on kuulunut siitä lähtien.

Nyt matka jatkuu jälleen astetta isompiin ympyröihin, kun Koundé pukee tulevalla kaudella Blaugranan pelipaidan päälleen. Koundé on erittäin nopea pelaaja, joka lukee peliä taitavasti. Pienestä koostaan huolimatta hän on loistava pääpelaaja sekä erittäin vaikea ohitettava yksi vastaan yksi tilanteissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset