Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Declan Ricen tulevaisuus selvillä: “Tämä on suuri kunnia”

Declan Rice
AOP

Pitkään siirtohuhujen kohteena ollut Declan Rice jatkaa uraansa West Hamissa myös tulevalla kaudella. Keskikenttäpelaaja sai joukkueen päävalmentajalta David Moyesilta hienon kunnianosoituksen, kun hänet valittiin Hammersin seuraavaksi kapteeniksi Mark Noblen lopetettua uransa.

Declan Rice on myös tulevalla kaudella West Hamin mies. Englannin maajoukkuepelaajaa ollaan yhdistetty jo pidemmän aikaa muihin Valioliigaseuroihin. Etenkin Manchester Unitedin tiedetään olleen erittäin kiinnostunut lontoolaisesta keskikentän työmyyrästä. Hammers teki kuitenkin selväksi, ettei Rice ole kaupan ilman tähtitieteellistä siirtosummaa, joten miehen ura jatkuu David Moyesin alaisuudessa.

West Hamin pitkäaikaisen kapteenin Mark Noblen lopetettua uransa viime kauteen, Moyes päätti antaa kunnian Ricelle, jonka varaan Lontoossa lasketaan ensi kaudella entistäkin enemmän. Rice kertoi tunnelmistaan Moyesin valittua hänet Hammersin seuraavaksi kippariksi.

– Tämä on suuri kunnia. Kun tulin tänne viisi vuotta sitten, en olisi ikinä uskonut, että minusta tulee joukkueen kapteeni. On erityistä päästä kantamaan kapteeninnauhaa varsinkin Mark Noblen jälkeen.

Valinnan myötä Ricestä tulee yksi Valioliigan nuorimmista kapteeneista. Mies kertoi, että myös Englannin maajoukkueen kipparin tehtävät saattavat kiinnostaa tulevaisuudessa.

– Englannin kapteenina pelaaminen olisi uskomatonta. Meillä on kuitenkin Harry Kane, jolla on vielä monta vuotta uraa jäljellä. Jos olen vielä ryhmässä, kun hän eläköityy rakastaisin olla seuraava kapteeni.

Lähde: Football.London

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga