Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Ranskalaistähti kertoo, miksi valitsi Barcelonan: “Tiesin heti, että haluan siirtyä tänne”

Jules Koundé
AOP

Jules Koundén pitkittynyt siirtosaaga tuli vihdoin päätökseensä heinäkuussa, kun mies jätti Sevillan taakseen ja suuntasi FC Barcelonan riveihin. Topparin uskottiin olleen vahvasti matkalla Chelseaan, joka jättikin tarjouksen ranskalaisesta. Koundé kertoo nyt mikä sai hänet valitsemaan Barcan.

Barcelona voitti kilpajuoksun Chelseaa vastaan ja nappasi Jules Koundén riveihinsä. Lahjakasta ranskalaista oltiin viety jo pidemmän aikaa pois Sevillasta, mutta kauppojen varmistuminen otti aikansa. Koundé kertoo nyt mikä sai hänet valitsemaan Katalonian auringossa pelaamisen.

Xavi on iso syy siihen, että olen täällä. Hänen toimintatapansa sai minut hyvin vakuuttuneeksi. On selvää, että ajattelemme samoin jalkapallosta. En malta odottaa, että pääsen aloittamaan harjoittelun joukkueen kanssa.

– On totta, että sain myös toisen tarjouksen, mutta halusin odottaa, että Sevilla pääsee yhteisymmärrykseen Barcan kanssa. Kun kaikki oli valmista, päätökseni oli helppo. Tiesin heti, että haluan siirtyä tänne. Olen todella ylpeä ja onnellinen. Barca on iso ja kunnianhimoinen seura. Joukkueen tavoitteet sopivat omiini.

Chelsean kannalta Koundén siirtymistä Barcaan voidaan pitää isona menetyksenä. The Blues koettaa edelleenkin metsästää toista huipputopparia Kalidou Koulibalyn rinnalle.

Lähde: LondonWorld

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga