Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Arsenalin uudet vahvistukset ovat tehneet vaikutuksen Martin Ødegaardiin: “He ovat tottuneet voittamaan pokaaleita”

Martin Odegaard
AOP

Martin Ødegaard kertoo Gabriel Jesusin ja Oleksandr Zinchenkon tuovan Arsenaliin tarvittavaa voittajamentaliteettia, kun seura pyrkii palaamaan Mestarien liigaan.

Gabriel Jesus ja Oleksandr Zinchenko siirtyivät Arsenaliin tänä kesänä Manchester Citystä noin 75 miljoonan punnan yhteishintaan. Molemmat  olivat tulessa Arsenalin Valioliigakauden avausottelussa Crystal Palacea vastaan.

Gunnersin kapteeni Martin Ødegaard kertoo olevansa vaikuttunut kaksikon vaikutuksesta joukkueeseen kentällä ja pukukopissa.

– “Gabi” ja “Alex”, jotka tulevat Man Citystä, ovat tottuneet voittamaan pokaaleja ja pelaamaan absoluuttisella huipulla usean vuoden ajan. He tuovat mukanaan kokemusta ja tietävät, mitä voittaminen tässä sarjassa vaatii. Minusta se on tärkeää, sillä kaikilla on aina parantamisen varaa ja jokainen meistä voi kehittyä.

– Haluamme joukkueena nousta seuraavalle tasolle taistelemaan pokaaleista ja titteleistä. Tämän seuran kuuluisi olla huipulla, joten teemme kaikkemme päästäksemme sinne.

Arsenalin tavoite on nousta Mestarien liigaan oikeuttaville sijoille tänä vuonna. Viime kaudella joukkue jäi niukasti neljän parhaan joukosta. Tykkimiehet olivat pitkään hyvissä asemissa, mutta viimeisten kierrosten tappiot pudottivat seuran viidenneksi.

– Se oli meille kova pala, kaikki olivat todella pettyneitä ja turhautuneita siihen, miten kausi päättyi. Uskon, että näette nälkäisen ja valmiin Arsenal-joukkueen tänä vuonna. Mestarien liiga on meille selkeä tavoite, Ødegaard päätti.

Lähde: London Evening Standard

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga