Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

FC Barcelona luopumassa Hollannin maajoukkuemiehestä – Siirto Serie A:han edessä?

Memphis Depay
AOP

Juventus on lähteiden mukaan lähellä Memphis Depayn hankintaa.

FC Barcelona haluaa epätoivoisesti karsia joukkuettaan, jotta se voisi täyttää La Ligan taloudelliset määräykset, jotka ovat tähän mennessä merkinneet sitä, etteivät he ole voineet rekisteröidä kesällä saapuneita uusia pelaajia.

Lähteet kertovat, että yksi pelaaja, josta Barca haluaa luopua on Memphis Depay, ja useat seurat ovat osoittaneet kiinnostusta häntä kohtaan. Lyonista viime vuonna vapaana agenttina saapuneen hollantilaisen kerrotaan saaneen seuralta aiemmin kesällä tiedon, että hän voi hän on vapaa etsimään itselleen uuden joukkueen.

Depayta on yhdistetty Tottenhamiin, Newcastleen, Lyon ja Paris Saint Germainiin, mutta viimeisten tietojen mukaan Juventus on kaikkein lähimpänä Hollannin maajoukkuemiehen hankkimista.

Depayn kerrotaan jo sopineen torinolaisseuran kanssa sopimuksen henkilökohtaisista ehdoista, joten diilin kerrotaan olevan viimeistelyä vaille valmis. Depay saapui aikoinaan Manchester Unitediin suurin odotuksin, mutta hyvästä alusta huolimatta homma ei ottanut toimiakseen.

Barcelonassa miehellä on ollut jälleen mahdollisuus kiillottaa kilpeään, mutta miehen esitykset ovat ailahdelleet liikaa. Jos diili Juveen totetuu, Depaylle tarjoutuu siihen ainakin vielä yksi tilaisuus.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset