Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

West Hamin päävalmentaja David Moyes rehellisenä tappion jälkeen: “Meidän tulee katsoa peiliin”

David Moyes
AOP

West Ham United joutui pettymään sunnuntaina, kun sarjanousija Nottingham Forest oli vahvempi kotonaan lukemin 1-0. Hammersin päävalmentajan David Moyesin mukaan joukkue olisi ansainnut ottelusta paremman tuloksen.

Nottingham Forest peittosi sunnuntaina West Hamin 1-0 Taiwo Awoniyin osumalla. Hammersilta hylättiin ottelussa yksi maali VAR-tarkistuksen jälkeen ja joukkueen kapteeni Declan Rice tuhri mahdollisuutensa pilkulta.

Lontoolaisten päävalmentajan David Moyesin mukaan hänen suojateillaan riittää vielä paljon petrattavaa, vaikka hänen mielestään Hammers olisi ansainnut pelistä toisenlaisen lopputuloksen.

– Puolustimme huonosti, emmekä pystyneet estämään heidän maaliaan. Meidän tulee katsoa peiliin. Olisimme voineet tehdä kolme tai neljä maalia, mutta niin ei ollut tarkoitettu. Asiat eivät menneet toivomallamme tavalla.

– Pelasimme ensimmäiset 20 minuuttia surkeasti. Paransimme loppua kohden ja mielestäni olisimme ansainneet toisenlaisen tuloksen, mutta niin ei lopulta tapahtunut.

– Meillä oli ottelun aikana riittävästi mahdollisuuksia, mutta emme hyödyntäneet niitä. Tiesimme, että Nottingham tulee tekemään ottelusta meille vaikean, emmekä pystyneet vastaamaan heidän paineeseensa alussa. Tunnelma stadionilla oli hieno ja he saivat kannattajiltaan runsaasti energiaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga