Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Wolvesin keskikenttäpelaaja siirtymässä Nottinghamiin – Nousijajoukkue on kuluttanut käsittämättömän määrän rahaa kesän aikana

Morgan Gibbs-White
AOP

Nottingham Forestin kerrotaan tehneen Wolvesin keskikenttäpelaajan Morgan Gibbs-Whiten kanssa alustavan sopimuksen, jonka kokonaisarvo voi nousta 42,5 miljoonaan puntaan.

Viime kauden Championshipissä Sheffield Unitedissa lainalla viettänyt Wolverhamptonin Morgan Gibbs-White on lähteiden mukaan siirtymässä Nottingham Forestiin. 22-vuotiaan pelaajan on määrä suorittaa lähiaikoina lääkärintarkastus, jonka jälkeen siirrosta tulee virallinen.

Jos kaupat toteutuvat, tulee Gibbs-Whitesta Nottinghamin kuudestoista hankinta tämän siirtoikkunan aikana. Nousijajoukkue on kuluttanut peräti 150 miljoonaa puntaa uusiin pelaajiin. Valioliigaseuroista vain Chelsea on käyttänyt enemmän rahaa tänä kesänä.

Wolvesin kerrotaan jo hylänneen yhden aiemman Nottinghamin tarjouksen Gibbs-Whitesta, ennen kuin siirtosummasta päästiin sopuun. Sopimuksen raportoidaan olevan noin 25 miljoonan punnan arvoinen, ja erinäisten lisäosien toteutuessa se voi nousta jopa 42 miljoonaan.

Gibbs-White on Wolvesin junioriakatemian tuotos, joka nousi vuonna 2016 seuran edustusmiehistöön. Hän oli tärkeä pala joukkueen kokoonpanoa entisen managerin Nuno Espirito Santon alaisuudessa. Viime kaudella hänet lähetettiin Sheffield Unitediin, jossa hän jatkoi vakuuttavia otteitaan. Myös Evertonin kerrottiin olleen miehen perässä, mutta Nottingham näyttää vieneen pisimmän korren.

Lähde: Daily Mail

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset