Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Arsenalin tähtipelaajan sopimusneuvottelut polkevat paikallaan: Manchester City hyökkääjän kintereillä

Bukayo Saka
AOP

Arsenalin Bukayo Sakan sopimus umpeutuu vuoden 2024 kesällä. Miehen jatkosopimusneuvottelut eivät ole edenneet niinkuin Gunners olisi toivonut ja miestä ollaan viime aikoina yhdistetty useisiin muihin joukkueisiin. Tykkimiesten päävalmentajalla Mikel Artetalla riittää kuitenkin uskoa siihen, että nuori englantilainen jatkaa uraansa Lontoossa.

Arsenalin päävalmentaja Mikel Arteta odottaa Bukayo Sakan,20, allekirjoittavan uuden sopimuksen lontoolaisjoukkueen kanssa. Laitahyökkääjä ollaan yhdistetty kesän mittaan vahvasti muun muassa Manchester Cityyn. Sakaa on kaavailtu mediassa mahdolliseksi korvaajaksi Raheem Sterlingille, joka lähti Citystä Chelseaan viime kuussa.

Englantilaistähdellä on kaksi vuotta sopimusta jäljellä, ja hän varmasti herättää ensi kesänä runsaasti kiinnostusta, jos jatkoa ei saada aikaiseksi Gunnersin kanssa. Lontoolaisten päävalmentaja Arteta on luottavainen Sakan jatkon suhteen. Mies puhui medialle Sakan tilanteesta ennen lauantain Bournemouth-kohtaamista, jossa nuorukaisen on määrä tehdä sadas esiintymisensä Valioliigassa.

– Olen erittäinen luottavainen sen suhteen, että Saka on osa tätä seuraa myös tulevaisuudessa. Meillä on yhteiset tavoitteet.

Monipuolinen Saka on noussut nuoresta iästään huolimatta yhdeksi Gunnersin hyökkäyspelin tärkeimmistä lenkeistä. Mies on myös yksi Kolmen Leijonan avainpelaajista ja nauttii varmasti suurta vastuuta Qatarissa pelattavissa MM-kisoissa.

Lähde: FourFourTwo

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset