Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Tottenham voittoon Wolverhamptonia vastaan – Harry Kanelle historiallinen osuma

Harry Kane
AOP

Tottenham Hotspur ja Wolverhampton Wanderers kohtasivat lauantaina Valioliigassa. Ottelu päättyi Spursin 1-0 voittoon Harry Kanen historiallisella maalilla. Osuma nosti englantilaisen Valioliigan kaikkein aikojen eniten maaleja yhdelle seuralle tehneeksi pelaajaksi.

Harry Kane kirjautti nimensä historian kirjoihin iskemällä Tottenhamille maalin 1-0 voittoon päättyneessä ottelussa Wolverhamptonia vastaan. Osuman myötä miehellä on nyt kasassa 185 Valioliigaosumaa, joka nosti hänet sarjan eniten maaleja yhdelle seuralle tehneeksi pelaajaksi.

Englantilainen oli ottelun jälkeen syystäkin hyvällä tuulella.

– Nämä ovat olleet mahtavat 9 tai 10 kautta Valioliigassa. Toivottavasti edessä on vielä monta lisää. Voittaminen on kuitenkin tärkeintä. Iso hatunnosto joukkueellemme pelaajille. Olimme välillä pulassa, mutta pystyimme voittamaan vaikeuksista huolimatta. Meillä riittää parannettavaa, mutta on tärkeää, että voitimme vaikkemme olleetkaan parhaimmillamme.

Vierasjoukkue Wolves oli avausjaksolla niskan päällä ja pystyi aiheuttamaan ongelmia Spursille. Totteham kuitenkin paransi pikkuhiljaa ja Kanen mielestä voitto oli ansaittu.

– Kaikki kunnia Wolvesille, he tekivät tästä vaikean pelin. Toisella jaksolla pystyimme luomaan painetta ja rakentelemaan paikkoja. Ansaitsimme tämän lopputuloksen.

Lähde: Eurosport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga