Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Leicesterin puolustaja tarttumassa sittenkin Chelsean haaviin? Nuorukainen jätettiin viime lauantaina kokoonpanon ulkopuolelle

Wesley Fofana
AOP

Everton-puolustaja Wesley Fofanan ympärillä vellova siirtosaaga ei osoita edelleenkään hiipumisen merkkejä. Toffees on lähteiden mukaan hylännyt jo kaksi Chelsean tekemää tarjousta nuorukaisesta. Fofafa jätettiin joukkueensa kokoonpanon ulkopuolelle viime viikonlopunna Southamptonia vastaan pelatusta ottelusta.

Leicesterin laitapuolustaja Wesley Fofana on edelleen Chelsean kiikareissa. Ketut ovat hylänneet jo kaksi Chelsean tekemää tarjousta, jotka ovat olleet arvoltaan 50 ja 60 miljoonan punnan kieppeillä. Lähteiden mukaan Leicester vaatii miehestä vähintään 90 miljoonaa.

Blues-päävalmentajan Thomas Tuchelin raportoidaan nimenneen Fofanan ensisijaiseksi ehdokkaakseen vahvistamaan Chelsean vuotavaa puolustusta.

Leicester ei ole vielä toistaiseksi hankkinut uusia pelaajia kesän siirtoikkunan aikana. Joukkueen uskotaan tarvitsevan päästä joistain nykyisistä pelaajistaan eroon, jotta uudet vahvistusket olisivat mahdollisia.

21-vuotias Fofana on kuitenkin yksi niistä pelaajista, jotka joukkueen manageri Brendan Rodgers haluaa pitää riveissään. Huippulahjakkaan ranskalaisen nykyistä sopimusta on vielä viisi vuotta jäljellä, mutta mitä tahansa voi tapahtua, jos Blues lyö riittävän määrän puntia pöydälle.

Rodgers jätti Fofanan Kettujen kokoonpanon ulkopuolelle viime lauantaina pelatusta Southampton-ottelusta. Mies myönsi, että viime aikaiset tapahtumat olivat penkityksen taustalla.

– Oli parempi, ettei hän pelannut kaiken viime aikoina tapahtuneen jälkeen. Tarkastelemme asiaa ja katsomme, missä tilanteessa olemme ensi viikolla, Rodgers tyytyi toteamaan.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset