Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Wolverhampton voittoon Carabao Cupissa – Tuhrittu rangaistuspotku jäi harmittamaan Bruno Lagea

Hee-chan Hwang hyökkääjä Wolverhampton
AOP

Wolverhamtpon Wanderers peittosi Preston North Endin tiistaina Carabao Cupissa lukemin 2-1. Wolvesilla oli tilaisuus lyödä pelille lopullinen niitti rangaistuspotkusta, mutta Hee-chang Hwang ei onnistunut. Joukkueen manageri Bruno Lage ei arvostanut Raul Jimenezin päätöstä luopua vetovastuusta.

Wolverhampton Wanderers voitti Preston North Endin Carabao Cupissa tiistaina. Wolvesin maaleista vastasivat Raul Jimenez ja Adama Traore. Prestonin ainokaisen iski Ben Woodburn.

Bruno Lagen suojateilla on mahdollisuus ratkaista peli jo ensimmäisellä puoliajalla pelin ollessa 2-0. Wolvesille tuomittiin rangaistuspotku, mutta vetovastuun ottanut Hee-chang Hwang  ei pystynyt ohittamaan Prestonin maalivahti David Cornellia.

Lage ei ollut mielissään tuhritusta pikusta. Kritiikkiä sai myös normaalisti laukojan paikalle asettuva Jimenez, joka päätti antaa kunnian Hwangille.

– Raul on antelias kaveri. Olemme 2-0 johtoasemassa ja Hwang tarvitsi itseluottamusta. Tuo ei kuitenkaan ollut oikea tilanne itsetunnon kohottamiseen. Raulin olisi pitänyt itse ampua. Hän tarkoitti hyvää, mutta tämä ei mennyt oikein.

– Ymmärrän, että maalit ovat tärkeitä henkilökohtaisella tasolla, mutta joukkue tulee aina ensin. Se oli antelias ele, jota ymmärrän, mutta en hyväksy.

Lähde: Birmingham Mail

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut