Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Kohuhyökkääjä matkalla Goodison Parkille – Everton varautuu Anthony Gordonin lähtöön

Neal Maupay
AOP

Everton kartoittaa mahdollisuuksiaan vahvistaa hyökkäystään ja on tiettävästi kiinnostunut Brighton & Hove Albionin Neal Maupaysta. Frank Lampardin miehistö yrittää varautua Anthony Gordonin mahdolliseen lähtöön ennen siirtoikkunan sulkeutumista.

Everton-koutsi Frank Lampardin suurin haaste tämän siirtoikkunan aikana vaikuttaa olevan Anthony Gordonin ympärillä vellova epätietoisuus. Everton on tähän mennessä torjunut kaksi Chelsean tarjousta korkealle arvostetusta hyökkääjästä, mutta Blues ei näytä luopuneen toivosta.

Gordonin kerrotaan olevan otettu Chelsean kiinnostuksesta ja haluavan siirtyä Lontooseen. Bluesin väitetään olevan valmis maksamaan 21-vuotiaasta pelaajasta jopa 60 miljoonaa puntaa.

Evertonilla on ollut alkukaudesta pulaa hyökkääjistä Dominick Calvert-Lewinin loukkaannuttua ja Salomón Rondónin vasta palattua pelikieltonsa jälkeen kentille. Laitahyökkääjänä normaalisti operoiva Gordon joutui pelaamaan kahdella ensimmäisellä kierroksella keskushyökkääjän paikalla.

Toffeesin kerrotaan nyt kääntäneen katseensa Brighton & Hove Albionin  Neal Maupayhin. Myös Fulhamin on kerrottu olevan Maupayn perässä, mutta tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että Everton on noussut listan kärkeen. Neuvottelut ovat huhujen mukaan edenneet pitkälle, mutta saattaa olla, että Everton odottaa, mitä Gordonin kohdalla tapahtuu ennen Maupayn hankkimista.

Lähde: Daily Express

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset