Chelsealle arvokas voitto Stamford Bridgellä – Leicester ei pystynyt hyödyntämään miehen ylivoimaansa

Raheem Sterling

Chelsea joutui tehdä täyden päivätyön 2-1 voittoon Leicesteriä vastaan päättyneessä ottelussa. Blues joutui pelaamaan ottelussa yli tunnin alivoimalla Conor Gallagherin lentäessä kahden keltaisen kortin jälkeen pihalle.

Chelsea sai hieman helpotusta haastavaan alkukauteensa, kun joukkue pystyi kampeamaan 2-1 voiton Leicesteristä Stamford Bridgellä. Voiton arvoa nostaa se, että Blues joutui pelaamaan ottelussa yli tunnin ajan miehen alivoimalla Conor Gallagherin kahden keltaisen kortin myötä.

Lahjakas englantilainen teki kaksi hölmöä rikettä kymmenen minuutin sisään ja katseli punaista ottelun 28. peliminuutin kohdalla. Ulosajon myötä pallonhallinta siirtyi ymmärrettävästi Leicesterille, joka pystyi rakentelemaan useita kelvollisia maalintekopaikkoja. Valmista ei kuitenkaan tullut ja puoliajalle lähdettiin maalittomassa tasatilanteessa.

Chelsea sai toiselle jaksolle räjähtävän alun, kun joukkueen superhankinta Raheem Sterling onnistui maalinteossa vain parin peliminuutin jälkeen. Osuman jälkeen Leicester otti yhä selkeämmin pallohallinnan itselleen, mutta ottelun seuraavastakin maalista vastasi kotijoukkue.

Sterling viimeisteli päivän toisensa hieman yli tunnin pelin jälkeen Reece Jamesin syötöstä. Muutamaa minuuttia myöhemmin Leicester kavensi, kun Harvey Barnes iski joukkueensa avausmaalin Jamie Vardyn esityön jälkeen. Lisäosumia ei kuitenkaan nähty, joten kolme pistettä jäivät Lontooseen.